4 Crypto Stabil Coin Di Senaraikan Dalam Top Exchanger

139

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Exchanger Huobi mengumumkan bahawa ia akan menyenaraikan 4 stabilcoin baru kepada pertukarannya: Paxos Standard (PAX), Dolar Gemini (GUSD), TrueUSD (TUSD) dan USDCoin (USDC). Token akan disediakan untuk diperdagangkan pada 19 Oktober. Selain itu beberapa exchanger lain turut menyenaraikan 4 token stabil ini kedalam platform mereka. Diantaranya Binance, Okex, dan Kucoin. Generasi Stablecoins Seterusnya.

PAXOS (PAX)
Syarikat Paxos Trust adalah pemaju Standard Paxos, yang menurut siaran akhbar terbaharu Huobi, membolehkan para pengguna memanfaatkan teknologi blockchain “untuk berdagang dengan aset yang diiktiraf USD dan disokong USD di bawah pengawalseliaan kewangan.”
DOLLAR GEMINI (GUSD)
Dicipta oleh kembar Winklevoss yang terkenal, Dolar Gemini adalah satu lagi stabilcoin yang disokong dolar. Token ini mempunyai rizab dolar AS yang “dipegang di sebuah bank yang terletak di Amerika Syarikat dan layak menerima insurans deposit pass-through ‘FBI.” Dolar Gemini menawarkan kredibiliti dan kestabilan harga Dolar AS dengan teknologi crypto dan pengawasan dari pengawal selia AS.

TRUE $USD (TUSD)
Stabilcoin kedua yang pernah dicipta untuk Dolar AS. Apabila semakin banyak pengguna hilang kepercayaan dalam stabilcoin terbesar dunia, Tether, populariti TrueUSD semakin meningkat. Penggunaan awal TrueUSD oleh banyak exchanger utama adalah petunjuk positif masa depan token ini.
USDCoin (USDC)
Dicipta oleh CIRCLE syarikat kewangan crypto dan dikuasakan oleh sumber terbuka (open-source). USDC menawarkan penyelesaian dengan ketelusan kewangan dan operasi yang terperinci dalam menyelesaikan masalah yang wujud dalam pasaran kripto semasa, Ia dikendalikan di dalam rangka kerja undang-undang penghantaran wang A.S. dengan rakan kongsi perbankan dan juruaudit yang mantap. Berdasarkan keahlian terbuka, mana-mana institusi kewangan yang layak boleh menyertai USDC. .

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!