Theta “Buying Rumor, Selling News”

16

Aplikasi streaming Esports berkuasa crypto, Theta terus meningkat menjelang pelancaran mainnet 2.0, memperoleh 150% dalam dua minggu terakhir.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Theta Token, meningkat hampir 1.300% sejak kemalangan ‘Black Thursday’ pada pertengahan Mac.

Sebagai tambahan kepada peningkatan teknikal yang akan datang, perhimpunan Theta tampaknya juga didorong oleh serangkaian kemitraan dengan platform media utama, termasuk Android TV dan Samsung.

Theta adalah perkhidmatan penstriman 24/7 berkuasa crypto yang memaparkan Esports live, kejohanan World Poker Tour, dan persidangan blockchain dan cryptocurrency utama termasuk Konsensus dan Sidang Kemuncak Crypto Asia.

Pengguna diberi ganjaran kerana aktiviti dan penglibatan di platform dalam bentuk token ganjaran milik Theta G Fuel. The Theta Token, sementara itu, diperoleh melalui taruhan

Theta Token mencatat rekod tertinggi baru $ 0.185 pada 12 Mei dan sejak itu telah memperoleh 150% lagi.

Token TFUEL Theta, aset crypto operasi yang digunakan untuk membiayai transaksi di seluruh rangkaian Theta (serupa dengan gas di Ethereum) juga mendominasi carta aset crypto yang mendapat keuntungan teratas – dengan harga melonjak lima kali ganda, dari $ 0,0035 hingga $ 0,0153. Sejak mencatat rekod terendah $ 0,00078 setelah kemalangan Black Thursday, TFUEL telah meningkat 3,000% pada 24 Mei.

Pelancaran mainnet 2.0 Theta sudah dekat
Peningkatan mainnet 2.0 Theta dijadualkan pada hari ini, 28 Mei, dan akan menyebabkan perdagangan token Theta ditangguhkan buat sementara waktu – yang boleh mengganggu momentum pasaran Theta baru-baru ini.

Menjelang pelancaran, Theta melaporkan bahawa bilangan nod relay telah meningkat dari 1.000 kepada 1.821 hanya dalam enam hari. Firma itu menambah bahawa urus niaga dalam rantaian juga meningkat dua kali ganda dalam seminggu yang lalu.

Pada 22 Mei, Theta juga mendedahkan bahawa ia telah mulai mencuba kontrak pintar di testnetnya.

Theta untuk melancarkan 75 juta telefon Samsung
Minggu lalu, Theta mengumumkan bahawa telefon bimbit Samsung Galaxy S20 akan dihantar pra-muat dengan perkhidmatan streaming Theta kepada pelanggan yang tinggal di Amerika Syarikat.

Kesepakatan itu akan menyaksikan Theta tertanam di antara muka ‘Samsung Daily’, yang dijadualkan untuk dikemas kini ke semua peranti Galaxy S10, S9, Note10, dan Note9 yang ada – merangkumi lebih dari 75 juta telefon.

Pada 15 Mei, aplikasi streaming melancarkan kerjasama dengan Gumi Cryptos untuk memasuki pasaran Jepun. Pada 8 Mei, Theta melancarkan aplikasi Androidnya untuk TV pintar.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!