98% Token TRX di Hapuskan & Didagangkan di 2 Exchanger Baru

97

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Pencapaian cryptocurrency terbesar ke-11 dunia yang didagangkan pada $ 0.0225 dengan kenaikan 0.26 peratus baru-baru ini kini membakar 98% Token ERC20 bernilai $ 800 juta yang menyumbang sebanyak 98.01% daripada jumlah 10,000,000,000 TRX yang dikeluarkan. Sementara itu, Tron juga menambah dagangan tron di exchanger pertukaran yang semakin berkembang sambil menjanjikan $ 10,000 untuk Donatefornetneutrality.com.

Pengasas dan CEO Tron mengemas kini komuniti Tron mengenai token yang dihapuskan di Twitter :

Hari ini, Yayasan Tron mengeluarkan laporan terperinci di mana ia dikongsi,

“Mengikuti pelancaran MainNet TRON pada 25 Jun, 2018, Yayasan TRON telah secara proaktif mengemas kini MainNet dan melakukan penghijrahan token dalam komuniti globalnya. Setakat ini, hampir 100 bursa dan dompet termasuk OKEx, Huobipro, Binance, Cobo Wallet, Cryptopia dan lain-lain telah menyelesaikan penghijrahan mereka dan melanjutkan pengeluaran dan perkhidmatan deposit. Semua Token ERC20 yang diambil akan diproses oleh Yayasan TRON. ”

Ia juga menyebut bahawa Yayasan Tron telah mengadakan 7 coinburns sehingga sekarang kerana ia terus menambah,

“Kali ini, asas TRON dibakar 34776069388.7 TRX, yang merupakan sebahagian daripada TRX yang dikunci oleh Yayasan. Menurut statistik rasmi, 98012196741.9 TRON ERC20 Token telah dihapuskan setakat ini, mencakupi 98.01% daripada 100 bilion TRX yang dikeluarkan. ”

BitexBook adalah salah satu pertukaran crypto yang sekarang akan “memberikan TRON perkhidmatan yang kuat dan permintaan yang akan membolehkan TRONICS mengurangkan usaha yang dibelanjakan untuk mengurus aset crypto dan menjadikannya telus dan boleh dipercayai.” Pertukaran seperti pengumuman rasmi menyediakan deposit segera, pengeluaran dalam satu jam, dan komisen dari 0.1 peratus.

Bixtranex adalah satu lagi pertukaran yang akan menambah beberapa cryptos bersama dengan Tron pada 8 November.

Selain itu, Justin Sun yang mempunyai pengikut 500k di Twitter menjanjikan $ 10,000 untuk Donatefornetneutrality.com yang akan “membantu membiayai usaha untuk mendidik pengundi di daerah utama di seluruh negara untuk mengundi neutraliti pro-net dan menyokong penggubal undang-undang untuk membalikkan keputusan. ”

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!