ABBC Lancar E-dagang Menggunakan Crypto

100

Yayasan ABBC kini melancarkan e-dagang melalui Aladdin25. Memperkenalkan platform membeli-belah utama e-dagang, Aladdin25, Yayasan ABBC bertujuan merevolusikan industri membeli-belah dalam talian. Platform ini mengintegrasikan peruncit teratas dunia dan menyokong pelbagai cryptocurrency untuk sistem pembayaran yang lebih mudah, diakses dan pantas untuk pembelian dalam talian.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Apa yang membuatkan Aladdin25 menonjol di antara platform lain adalah ciri luar biasa yang membolehkan pelanggan membuat perbandingan produk di lebih daripada dua puluh lima peruncit terkemuka di dunia. Ini termasuk Amazon, eBay, Alibaba, dan Etsy. Teknologi Blockchain membolehkan urus niaga lebih selamat pada skop antarabangsa dan Aladdin25 bertujuan untuk membantu penggunaan massiv cryptocurrencies melalui cybershopping.

Aladdin25 memungkinkan peruncit utama untuk memasukkan cryptocurrency sebagai cara pembayaran dan menunjukkan betapa bermanfaatnya ini kepada semua orang. Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan ABBC Jason Daniel Paul Philip yakin bahawa pada tahun-tahun akan datang, peralihan menggunakan fiat untuk pembayaran crypto akan lebih lancar daripada yang diharapkan.

Aladdin25 hanya permulaan inisiatif syarikat dalam penggabungan peruncit dalam talian, dan masih banyak lagi yang masih belum datang. Bagi mereka yang masih belum digunakan untuk mata wang digital, platform juga menawarkan pembayaran PayPal dan kad kredit. Yayasan menganggap bahawa perubahan penting ini akan mengambil sedikit masa untuk menyesuaikan diri.

Yayasan ABBC akan meneruskan usaha yang luas dalam mengubah pengalaman membeli-belah dalam talian tradisional. Aladdin25 adalah salah satu daripada banyak cara mereka membawa lebih banyak pilihan membeli-belah kepada pengguna. Organisasi ini ingin melihat peruncit utama merangkul kemajuan teknologi blockchain kerana mereka semua di hab yang tersambung bermanfaat bagi kedua-dua pelanggan serta penjual.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!