The Abyss Platform Game Crypto Bakal Menjadi Saingan Steam

235

The Abyss, pesaing Steam yang dibiayai oleh tawaran duit syiling awal (ICO) pada 2018, memberi ganjaran permainan untuk pembelian yang dibuat pada platform.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Mike Gamble, ketua permainan pelesenan untuk Epic Games, berkata dalam satu kenyataan:

“Kami gembira bahawa The Abyss telah memilih untuk menyediakan sumber tambahan kepada pemaju dan penerbit Engine Unreal pada platformnya. Unreal Engine 4 skala kepada ratusan juta pemain, dan akses kepada sokongan utama dan hubungan dengan masyarakat global boleh menjadi realisasi. “

Di samping itu, pemaju yang menggunakan Unreal tidak perlu menandatangani perjanjian berasingan dengan Epic Games. “Semua transaksi dilakukan melalui The Abyss,”

Epic menawarkan syarat pelesenan kepada pemaju menggunakan Enjin Unreal. Ia hanya memerlukan pemaju untuk membuat bayaran suku tahunan sebanyak 5 peratus pulangan lebih daripada $ 3,000, menurut perjanjian pelesenan pengguna akhir. Pemaju juga boleh berunding dengan harga terdahulu jika itu lebih baik.

The Unreal Engine adalah platform pembangunan permainan yang pertama kali dilancarkan pada tahun 1998. Ia telah digunakan untuk membina contoh-contoh francais “Mass Effect,” “Batman” dan “Medal of Honor”, menurut Wikipedia.

Sebagai sebahagian daripada perkongsian baru, pemaju di The Abyss akan mendapat akses kepada Rangkaian Pembangun Unreal. Mereka juga akan mendapat perkhidmatan pemasaran dari The Abyss.

The Abyss menjalankan ICO pada awal tahun 2018 menggunakan model yang dihasilkan oleh Vitalik Buterin di mana para pemegang token dapat mengundi sama ada pasukan pembangunan perlu mendapatkan lebih banyak dana apabila projek itu berkembang.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!