Aion Network Lancar Platform Blockchain Berasaskan JAVA

237

Aion Network, kini melancarkan hardfork dengan membina platform blockchain melalui JAVA. Ini menandakan mesin virtual blockchain pertama yang tersedia untuk pemaju Java.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Aion Virtual Machine (AVM) bukan merupakan pengubahsuaian atau penulisan semula tetapi lapisan perisian tambahan yang boleh berinteraksi dengan JVM sebagai pemaju membina aplikasi terdesentralisasi dan kontrak pintar di atasnya.

Java menyediakan persekitaran yang selamat, telus, berskala, dan mudah digunakan. Ini sesuai dengan kenyataan misi Aion untuk mempromosikan penggunaan blockchain yang lebih luas.

Dengan menggunakan bahasa yang lazim digunakan seperti Java, CEO Aion, Matthew Spoke berharap dapat mengatasi salah satu halangan terbesar bagi penggunaan blockchain yang meluas

“Memandangkan bahasa programmer yang umum seperti Java sangat penting kerana halangan utama bagi perniagaan yang berminat dengan Blockchain adalah kos dan masa yang diperlukan untuk melatih pasukan mereka dalam rangka kerja, bahasa, dan alatan yang tidak dikenali.”

Untuk tujuan ini, Aion juga menyediakan pendidikan blockchain melalui Aion Learn dan Aion University. Aion Network menyediakan katalog alat pemaju dan templat aplikasi, serta perisian API dan perisian pembangunan mudah alih.

“Kami mempunyai peluang yang unik untuk membina asas bagi ekonomi masa depan. Aion adalah sumbangan kami untuk masa depan; dan kami memerlukan yang terbaik dan paling cemerlang untuk bekerja bersama kami untuk menjadikannya nyata, “kata Spoke, di laman web rangkaian itu.

Rantaian Aion menggunakan pelbagai alat yang sudah popular di mainnet, yang menyediakan aksesibiliti dalam rangkaian awam.

“Aion bertujuan untuk menjadi protokol biasa yang digunakan untuk blockchain, membolehkan sistem yang lebih cekap dan terdesentralisasi dibina. Protokol Aion membolehkan pembangunan rangkaian blockchain bersekutu, menjadikannya dapat mengintegrasikan sistem blockchain yang berbeza dengan lancar dalam model hub dan model berbilang peringkat, serupa dengan internet. ”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!