(Airdrop) Token XLM Percuma Untuk Pengguna Blockchain Wallet

79

Penyedia dompet Crypto Blockchain merancang untuk projek “giveaway crypto terbesar dalam sejarah” dengan kos 125 juta dolar.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Syarikat itu akan mengedarkan $ 125 juta di Stellar lumens (XLM), hampir setengah bilion token, kepada semua pemegang dompet Blockchain. Kumpulan pertama penerima akan melihat token mereka masuk dalam minggu ini.

Blockchain bekerjasama dengan Stellar sebagai rakan nya yang pertama selepas melancarkan program airdrop dan membimbing rangka kerja bulan lepas.

Ketua Pegawai Eksekutif Blockchain Peter Smith berkata rangkaian Stellar dipilih kerana ia “dibina untuk skalabiliti” dan mempunyai “ekosistem yang aktif dan berkembang.”

Sementara itu kepada orang luar, ia mungkin kelihatan sebagai cara yang berkesan untuk meningkatkan pertumbuhan pelanggan dan penggunaan dompet syarikat, Smith mengatakan bahawa masalah transaksi adalah sebahagian daripada usaha untuk meletakkan “pengguna terlebih dahulu” dan membolehkan mereka “menguji, mencuba, berdagang, cryptoassets yang dipercayai dengan cara yang selamat dan mudah. ​​”

“Melihat kembali lima tahun terakhir crypto, salah satu perkara kegemaran saya telah memberi pengguna $ 20 crypto pertama kepada mereka dan melihat mereka menyedari kuasa sistem kewangan baru di tangan mereka kerana mereka melihat transaksi pertama mereka. Permulaan projek ini adalah, bagaimana kita membantu berjuta-juta orang membuat transaksi pertama mereka? ”

Blockchain juga bekerja dengan amal: air, Stanford d.school, code.org, Rangkaian untuk Baik dan IBM untuk membantu mengadaptasi XLM.

“Memberi lumens secara percuma adalah jemputan kepada masyarakat untuk mereka bentuk perkhidmatan yang mereka perlukan,” McCaleb meneruskan. “Dengan bekerja dengan Blockchain untuk meningkatkan penggunaan lumen secara aktif di rangkaian,

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!