Akhirnya Google Membuat Pengakuan Sebagai Miners Terbesar Ethereum!!

345

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pengasas bersama Google , Sergey Brin membuat penerangan mengejutkan bahawa dia adalah pelombong Ethereum (ETH) di Sidang Kemuncak Blockchain di Maghribi Ahad, 8 Julai.

Brin kini merupakan presiden Alphabet, syarikat induk Google yang dibentuk sebagai sebahagian daripada penstrukturan semula gergasi teknologi itu pada tahun 2015, namun rupanya penstrukturan yang dimaksudkan adalah perlombongan cryptocurrency terbesar di dunia, Ethereum, bersama dengan anak lelakinya berusia 10 tahun.

Brin menyifatkan kejayaan enjin carian dan e-mel Google sebagai langkah untuk mengambil kemungkinan teknologi baru muncul “dengan serius” – mengiktiraf potensi “lonjakan paradigma”.

Jutawan Google itu mengatakan bahawa cryptocurrency – yang telah menyebarkan kriptografi utama awam di seluruh web dan membuat algoritma konsensus seperti bukti kerja (PoW) – adalah “mind-boggling.” Rangkaian global crypto, yang dipandang serius, adalah “Luar biasa.”

“Saya melihat masa depan sebagai mengambil peluang dengan penyelidikan untuk Generasi -Y, idea-idea di luar sana dan menjadikannya nyata,” katanya.

Dalam Alphabet Founder Letter pada tahun 2017, Brin mengiktiraf kriptografi utama seperti Ethereum sebagai faktor utama dalam “booming computing” yang penting.

Google mengumumkan pengharaman iklan cryptocurrency pada bulan Mac, yang berkuatkuasa pada 1 Jun, dan telah dikritik tinggi. Brin akhirnya mengakui bahawa syarikat itu “gagal” berada di “terawal” ketika merangkul crypto. Nampaknya Google bakal implikasikan teknologi Blockchain dalam sistem Google. Walaupun masih lagi tiada tanda pengharaman iklan crypto dimansuhkan, ini membuktikan bahawa Google akan mencipta kriptonya untuk menjadi Pemegang utama teknologi blockchain. Oleh kerana itu dalam “perang dingin Silicon Valley” Google terus menerus memerangi crypto lain dengan cara mengharamkan kan iklan kripto sehingga Google berjaya mencipta teknologi blockchainnya “All In One” tersendiri.

Walaupun harga pasaran crypto sedang jatuh ketika penulisan, tapi bagi penulis dengan berita pengakuan dari Google ini membuktikan pasaran akan melonjak dimasa akan datang.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!