Alamat wallet bitcoin kedua terbesar sedang bergerak

108

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Pelabur Bitcoin yang kedua terbesar (Bitcoin Whale) meningkat secara mengejut, sebanyak USD$ 1,146,000,000 BTC.
Pelabur Bitcoin yang kedua terbesar di dalam rekod telah gerakkan 96,867 BTC kepada dua dompet Bitcoin berbeza.


Whale Alert melaporkan bahawa penjaga krypto gergasi Xapo yang menghantarkan Bitcoin yang bernilai sebanyak USD$1.146 billion ketika ditulis, dengan bayaran anggaran sebanyak 0.0003 BTC (anggaran sekitar USD$ 3.55)
Sebanyak 92,857 BTC telah dihantar kepada satu dompet dan anggaran sebanyak 4,000 kepada satu lagi dompet krypto, menurut Blockchain.com.
Transaksi urus niaga ini kemungkinan atas sebab krypto yang dialihkan oleh Xapo bagi pihak pelanggan ataupun untuk tujuan keselamatan.
Alamat yang menghantar krypto tersebut merupakan dompet Bitcoin yang kedua terbesar wujud pada masa transaksi BTC, menurut BitInfoCharts. Kini dompet itu memegang sebanyak 0.0019 BTC. Penerima 92,857 BTC merupakan alamat Bitcoin terbesar ketiga.
Penjaga Coinbase yang memperoleh perniagaan institusi Xapo pada bulan Ogos tahun lalu, menjadikannya penjaga krypto terbesar di dunia.

Alamat Bitcoin yang kedua terbesar baru menghantar USD$ 1.1 billion Bitcoin untuk USD4 sahaja (Whale Alert!)
Alamat Bitcoin yang kedua terbesar telah menghantar sebanyak USD$1.1 billion Bitcoin untuk USD$ 4 sahaja dalam yuran rangkaian.
Yuran rangkaian Bitcoin telah meningkat semenjak krypto mula untuk pulih

Transaksi besar yang berjumlah jutaan dolar adalah kejadian yang biasa di Bitcoin blockchain. Walaubagaimanapun, Bitcoin Block Bot, menyaksikan pergerakan Bitcoin yang besar – 96,857 Bitcoin (USD$ 1.1 billion) pada Khamis pagi lalu. Alamat tersebut mememegang Bitcoin sebanyak 0.00192253 (USD$ 0.23) pada masa dikhabar.
Transaksi tersebut hanya bernilai 0.00033699 Bitcoin (USD$ 4.01) dalam yuran rangkaian. Yuran rangkaian dibayar kepada pelombong Bitcoin yang telah proses dan mengesahkan transaksi Bitcoin. Apabila ganjaran Bitcoin block menurun, pelombong akan menjadi lebih bergantung kepada yuran transaksi Bitcoin.


Mendapatkan Pelancongan dan Privasi Pengguna Melalui Sistem ID Berasaskan Blockchain.

Negara di seluruh dunia merasakan impak COVID-19, kerana sekatan perjalanan hampir menghentikan pelancongan untuk tahun ini. Baru – baru ini, statistik terbaru dari berita Hawaii Maui mendapati bahawa pada bulan Jun tahun ini, 1,929 pengunjung datang ke Maui, sementara pulau itu menyambut 287,449 pengunjung pada waktu yang sama tahun lalu. Menurut Statista, destinasi Eropah seperti Sepanyol dan Itali juga cenderung merasakan impak ekonomi kerana penurunan pengunjung pada musim panas ini.


Sejumlah aplikasi pengesanan Covid-19 juga turut membantu menghidupkan kembali industri pelancongan global, yang menghasilkan pendapatan sebanyak USD$ 8.27 trilion pada tahun 2017. Namun, banyak aplikasi ini bergantung pada teknologi bluetooth dan penjejakan data melalui isyarat GPS, kebimbangan terhadap privasi telah mencipta kemunduran besar.


“Mereka menjelaskan bahawa undang-undang akan mengambil proses yang lama, jadi kami merujuk kepada Kementerian Pelancongan Thailand kerana mereka tidak memerlukan perundangan. Mereka menggunakan cara yang lebih lembut, tetapi ini mungkin lebih berkesan untuk mendapatkan jalan penyelesaian untuk kami dan yang lain dapat dilaksanakan lebih cepat, ianya sangat penting kerana Covid-19 masih terus menyebar. “

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!