AliBabaCoin / AliBaba Foundation Bukanlah Alibaba Group (Jack Maa)

337

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Kini ramai orang menggunakan group-group untuk menyebarkan affliate sistem reference. Ada juga yang termakan dengan kata-kata atau janji yang ditawarkan . Malah banyak penipuan berlaku bila anda tersalah join program sesuatu crypto. Oleh itu Blocky.My diwujudkan bagi memberitahu kebenaran disebalik crypto tersebut.

Beberapa hari lepas, viral sebuah berita mengenai AlibabaCoin wang melancarkan ICO. Kebanyakkan pengguna terus mendaftar sebaik melihat melihat nama Alibabacoin kerana beranggapan bahawa itu adalah coin dari Alibaba Group.

Namun kejadian sebenar adalah berbeza, malah Alibaba Group menyaman Alibaba Foundation disebabkan menggunakan nama untuk memanipulasi masyarakat dunia. Malah itu yang terjadi apabila Alibaba Foundation mengeluarkan ico rata-rata ramai yang mengaitkan dengan Alibaba Group.

Hakikat sebenarnya Alibabacoin / Alibaba Foundation adalah syarikat dari Dubai. Walaubagaimana pun Alibaba Foundation memberi kenyataan dalam mahkamah bahawa nama Alibaba hanya nama hikayat seribu satu malam bagi masyarakat timur tengah.

Bagi penulis ico ini menjadi kontroversi , untuk menjayakan projek nya. Potensi nya sukar untuk dijangka kerana harga ico sahaja berharga $2 usd , Malah konsep yang dibawa juga adalah marketplace & multicryptowallet. sama seperti Alibaba Group, bezanya Alibaba masih lagi tiada implement terhadap crypto.

Bagi penulis , kontroversi ini dilihat sangat menarik , ini kerana ideologi yang dibawa oleh Alibaba Foundation ingin mengembalikan nama Alibaba itu dengan hikayat orang arab. Ini kerana secara tidak langsung Alibaba Group berjaya mengubah generasi akan datang. Bila disebut tentang Alibaba pasti akan mengaitkan dengan China. Jack Ma berjaya memindahkan nama Alibaba dari Arab ke China.

Bagi penulis ico yang berharga 2$ adalah harga yang mahal , walaupun ico nya berjaya mengutip jutaan Dollar dan mempunyai team yang berani kedepan. Namun tetap berisiko , Oleh itu penulis tidak mengalakan untuk membeli kerana ico yang mahal serta berisiko tinggi. Jika anda ingin sekadar mendaftar AlibabaCoin, sila layari laman web : www.abbcevents.com

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!