Apa itu Elrond (EGLD) – Review Harga

43

Elrond adalah protokol blockchain yang bertujuan untuk menawarkan kelajuan transaksi yang sangat pantas dengan menggunakan sharding. Projek ini menggambarkan dirinya sebagai ekosistem teknologi untuk internet baru, yang merangkumi fintech, kewangan terdesentralisasi dan Internet-of-Thing. Platform pelaksanaan kontrak pintarnya dilaporkan mampu 15,000 transaksi sesaat, latensi enam saat dan kos transaksi $ 0,001.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Blockchain mempunyai token asli yang dikenali sebagai eGold, atau EGLD, yang digunakan untuk membayar yuran rangkaian, staking dan memberi penghargaan kepada pengesah.

Elrond pertama kali diumumkan pada bulan Ogos 2019, dan mainnetnya disiarkan pada bulan Julai 2020.


Elrond menggambarkan dirinya sebagai platform blockchain untuk ekonomi internet baru, aplikasi terdesentralisasi dan penggunaan perusahaan. Titik penjualan utamanya adalah skalabilitasnya yang tinggi, yang menyatakan bahawa ia adalah rangkaian blockchain pertama di mana keadaan, rangkaian dan pelanggaran transaksi telah dilaksanakan. Menurut makalah ekonomi, ia berusaha untuk membangun ekosistemnya dan menjadikan EGLD sebagai aset simpanan.

Untuk meningkatkan penggunaan, projek ini juga menyokong pemaju yang membangun di platform, yang membolehkan mereka memperoleh 30% daripada kos kontrak pintar sebagai royalti.

Syarikat mengekalkan bekalan token EGLD untuk dipertaruhkan di rangkaian pada tahun pertama, dengan simpul pengesahan menerima kadar peratusan tahunan 36%.

Founder : Beniamin dan Lucian Mincu bersama Lucian Todea


Elrond ditubuhkan bersama pada akhir tahun 2017 oleh saudara Beniamin dan Lucian Mincu bersama Lucian Todea sebagai penyelesaian untuk masalah skalabiliti blockchain, yang mereka anggap sebagai masalah paling mendesak yang dihadapi oleh industri ini.

Sebelum Elrond, Beniamin dan Lucian Mincu mengasaskan MetaChain Capital, dana pelaburan aset digital, dengan Beniamin Mincu berkhidmat sebagai CEO dan Lucian Mincu sebagai ketua pegawai teknologi. Kedua-duanya juga mengasaskan ICO Market Data, kumpulan maklumat mengenai penawaran duit syiling awal.

Beniamin Mincu juga bertanggungjawab untuk produk, pemasaran dan komuniti untuk platform blockchain NEM dari 2014 hingga 2015, selain menjadi pelabur awal dalam projek seperti Zilliqa (ZIL), Tezos (XTZ), Brave dan Binance. Lucian Mincu mempunyai pengalaman tambahan sebagai jurutera teknologi maklumat dan pakar keselamatan, setelah bekerja dengan Uhrenwerk 24, Cetto dan Liebl Systems.

Todea adalah usahawan teknologi bersiri yang sebelumnya menubuhkan dan berkhidmat sebagai CEO Soft32, laman web kajian dan muat turun perisian, dan rakan kongsi mobilPay, aplikasi pembayaran mudah alih. Dia juga merupakan pelabur malaikat, setelah melabur dalam syarikat teknologi biometrik TypingDNA dan platform perakaunan SmartBill.

Nama Syarikat : Elrond

Elrond bermula September 2020 berharga $17.60

Walaupun ia mengalami kejatuhan sebulan pertama hingga harganya mencecah $6.80, kini ia mencapai harga $46.60

Kini harga Elrond mencapai 600% dari harga paling bawah 4 bulan lepas. Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Elrond
Tahun 2021 = $50
Tahun 2022 = $100
Tahun 2023 = $160
Tahun 2024 = $200

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading


Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!