Apa itu EON? Mengapa Popular di kalangan pelabur EOS?

250

Dengan pelancaran utama mainnet EOS, airdrop kepada pengguna EOS meningkat dengan pesat. Di antara airdrop ini, EON adalah yang paling berharga. Banyak pelabur EOS merujuknya sebagai “gula-gula crypto paling mahal dalam sejarah”.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Artikel ini akan membincangkan apakah EON dan mengapa ia begitu popular?.

Teknologi yang paling revolusioner: sehingga 100,000 TPS menyelesaikan masalah terbesar EOS Menurut laman webnya (https://eon.org/), EON adalah sistem operasi blockchain berkelajuan tinggi dan pintar. Dengan bijak memperuntukkan keseluruhan kuasa pengkomputeran rangkaian untuk menyegerakkan beban nod dengan rangkaian awan dalam masa nyata, ia boleh menjadikan TPS purata keseluruhan rangkaian mencapai lebih daripada 100,000. Semua permintaan rangkaian juga boleh diselesaikan hampir serentak. Pada dasarnya ini menyelesaikan masalah hanya 4000 TPS yang disebabkan oleh banyak permintaan rangkaian yang dijana dalam satu transaksi EOS.

TPS (trasaction per second) ialah bilangan proses sistem transaksi sesaat. Ia adalah prestasi utama rantaian awam dan asas untuk menentukan fungsi dan visi lain rantaian awam. Kelajuan EON sebanyak 100,000 TPS tidak diragukan lagi mengatasi titik sakit terbesar.

Oleh kerana bilangan nod global meningkat pada masa akan datang, TPS EON akan mencapai lebih daripada 1 juta.

Pada masa ini banyak projek blockchain berada dalam fasa konseptual dan belum dilaksanakan secara komersial. Sebagai projek blockchain terkemuka di dunia, EON telah mula dipraktikan. Berdasarkan EOS, EON mengintegrasikan pengkomputeran yang diedarkan dengan teknologi tradisional seperti penyimpanan rangkaian, virtualisasi, pengimbangan beban (load balancing), dan siap sedia update terkini untuk meningkatkan kemajuan rangkaian EOS yang sedia ada. Ia bukan sahaja mewarisi kelebihan EOS, tetapi juga mencapai evolusi ekologi EOS. EON adalah sistem blockchain berkelajuan tinggi generasi baru yang secara asasnya dapat menyelesaikan masalah kesakitan terbesar EOS.

Perkembangan terkini: EON Editor
Dengan pasukan R & D yang terkemuka di dunia, EON komited untuk mengubah ekologi nilai penutupan semasa dan mentakrifkan semula nilai nilai blockchain dari penubuhannya.

Pada 2 Jun, EON melancarkan editor percetakan pintar berasaskan awan pertama di dunia EON Editor “World’s first cloud-based smart contract editor EON Editor” (editor.eon.org).

EON Editor menyediakan pemaju dengan persekitaran pembangunan yang lebih selamat dan boleh dipercayai dengan mengintegrasikan persekitaran pembangunan di cloud storage. Persekitaran pembangunan berasaskan awan(cloud) bermakna pemaju boleh menyambung ke rangkaian dari mana sahaja untuk menyelesaikan projek, mudah menentukan sumber, debug, dan dengan cepat berkongsi persekitaran pembangunan. Pemaju hanya memerlukan komputer yang disambungkan ke Internet untuk mengakses penyemak imbas web dan bukannya memasang fail atau mengkonfigurasi komputer pembangunan. Mereka boleh menggunakan Editor EON untuk melengkapkan pembangunan, debug, dan menyusun kontrak pintar di awan dengan mudah.

Secara kasar, Editor EON mempunyai empat kelebihan teras: Pertama, pemaju tidak perlu mengkonfigurasi persekitaran pembangunan, tetapi boleh melengkapkan pembangunan kontrak pintar pada penyemak imbas. Kedua, kod bertulis kolaboratif masa nyata dan persekitaran pembangunan bersama mencapai telecommuting. Ketiga, ia menurunkan ambang untuk pembangunan kontrak pintar supaya projek-projek baru dapat dibina dengan cepat. Keempat, pemaju dapat dengan mudah melaksanakan DApps berdasarkan EON super ekologi.

Pelancaran Editor EON akan meningkatkan kecekapan pemaju, yang secara asasnya mempromosikan pembangunan keseluruhan industri blockchain, dan mentakrifkan semula nilai nilai blockchain.

Teknologi blockchain mempunyai banyak kelebihan, tetapi pengguna pemula menghadapi banyak kesulitan untuk mengembangkan produk blockchain mereka sendiri. Ini telah diubah oleh Editor EON. Ini adalah realisasi reka bentuk genius projek EON “EON = EOS + NETWORK” dan pasti akan mentakrifkan semula standard pengembangan blockchain.

Pasukan yang kuat
EON mengumumkan perkongsiannya dengan pasukan keselamatan maklumat rahsia di dunia pada 5 Jun. Mereka komited untuk meningkatkan keselamatan, privasi, dan kebolehgunaan keseluruhan ekosistem blockchain dengan menerbitkan laporan trend industri, pemantauan masa nyata risiko keselamatan ekologi, pendedahan yang bertanggungjawab terhadap kelemahan, dan menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan keselamatan yang relevan untuk membantu masyarakat mempertahankan diri daripada muncul ancaman keselamatan.

Satu lagi pasukan yang bekerja dengan projek EON ialah Labs Armors. Sebagai makmal keselamatan blockchain terbaik di dunia, Armors bermatlamat untuk menumpukan perhatian kepada ekosistem awan blok keselamatan. Ahli pasukan mereka terutamanya berasal dari Apple, Google dan syarikat Internet terkemuka di dunia.

Pada awal bulan ini, pasukan EON mendedahkan bahawa mereka telah menerima pelaburan dari INBlockchain Capital yang diasaskan oleh Li Xiaolai, Makmal Konsensus, CollinStar, Horman Capital, serta OldDriver dan Zenix dari Korea Selatan. Para pelabur ini berpengaruh dalam industri blockchain dan telah melabur dalam sebilangan besar projek popular.

Potensi EON
Kita semua tahu bahawa sebagai salah satu projek blockchain yang paling terkenal, EOS mempunyai lebih banyak pelabur daripada yang lain. EON boleh terus menghubungi pengguna EOS dengan airdrop kepada mereka.

Meningkatkan kecairan EON dan mendapat disenaraikan di bursa sentiasa menjadi perhatian kepada pasukan projek.

EON telah disenaraikan di Coinoah dan Coinw, di mana harga-harganya semakin meningkat pada masa akhbar. Harganya mencapai puncak $ 1.56, yang sepenuhnya menunjukkan pengiktirafan luas nilai EON. Pada masa yang sama, EON dijanjikan untuk menyenaraikan bursa saham cryptocurrency mainstream yang lebih global pada tahun 2018.

Kesimpulannya, didorong oleh kekuatan modal dan pengaruh yang semakin meningkat, harga EON adalah munasabah meningkat tiga hingga lima kali pada tahun 2018. Jika disenaraikan di bursa besar, kemungkinan besar akan melonjak tajam.

Sudah tentu, harga mungkin terjejas oleh berita positif dalam jangka pendek. Walau bagaimanapun, dalam jangka panjang, ia mestilah mencerminkan nilai praktikal projek. Kini saatnya ketika EON menyebarkan rantai publik lain, dan harganya harganya cukup kuat. Sebagai generasi penghalang utama, EON kemungkinan besar akan memimpin pembangunan rantaian awam dunia pada tahun 2018 dan mewujudkan era baru.

Masa depan EON akan datang. Anda mungkin terlepas membeli pizza dengan BTC, crowdfunding ETH atau EOS awal … Tetapi jangan ketinggalan EON!

Ketahui lebih lanjut mengenai EON di website.


Nama syarikat: EON.INC

Website syarikat : http://eon.org/

Email: [email protected]

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!