Apa itu Huobi Token (HT) – Review Harga

12

Huobi Token (HT) adalah token berdasarkan pertukaran dan mata wang asli pertukaran crypto Huobi. HT boleh digunakan untuk membeli status VIP bulanan untuk potongan yuran transaksi, memilih keputusan exchanger, mendapatkan akses awal ke acara Huobi khas, menerima ganjaran crypto dari pembelian balik bermusim dan berdagang dengan cryptocurrency lain yang tersenarai di bursa Huobi.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Huobi secara rasmi mengumumkan niatnya untuk melancarkan token baru pada 22 Januari 2018. Selama 15 hari, Huobi akan mengedarkan 300 juta HT (60% dari jumlah penawaran) kepada pengguna pro yang membeli pakej perkhidmatan yang didiskaunkan. Setiap pagi, kumpulan HT baru akan tersedia berdasarkan urutan pertama, pertama dilayan. Huobi menyatakan skema pengedaran token ini, “bukan ICO,” kerana sifat penawaran. Pengguna membeli pakej perkhidmatan tertentu, sebahagiannya merangkumi HT yang memberikan potongan harga perdagangan.

Pertukaran melancarkan Token Huobi sebagai sebahagian daripada strategi keseluruhan untuk memulihkan pangkalan penggunanya setelah mengetatkan peraturan di China yang sangat terhad perdagangan cryptocurrency. Dalam temu bual dengan , Leon Li, pengasas Huobi, mendedahkan bahawa perubahan peraturan China telah mengurangkan jumlah perdagangan di Huobi sebanyak 95% antara 15 September dan 1 November 2017. Walaupun perdagangan secara beransur pulih, pasukan kepimpinan melihat Tanda Huobi sebagai peluang untuk meningkatkan penglibatan pelanggan, terutamanya dengan penawaran produk premium mereka.

Pelancaran Huobi Token juga bertepatan dengan pengumuman Huobi mengenai rancangan untuk melancarkan dana indeks untuk pasaran cryptocurrency. Secara keseluruhan, inisiatif ini menetapkan arah baru untuk pertukaran dan menunjukkan kepada pengguna dan penonton bahawa Huobi sedang dalam perjalanan untuk kembali. Ini sangat penting untuk persepsi global Huobi, kerana pelabur A.S. tidak dapat mengambil bahagian dalam pertukaran secara sah, tetapi mereka mengawasi dengan teliti bagaimana pertukaran global terbesar ketiga dan pengaruhnya di pasaran.

Founder : Leon Li & Du Jun

Nama Syarikat : Huobi Global

Huobi Token bermula pada Feb 2018 selepas bermulanya “bubble 2018” berharga $1.50.

Dalam masa 4 bulan harganya memuncak ke tertinggi aitu $5.93.

Semenjak dari itu harganya jatuh seketika dan berjaya mendaki balik ke paras harga $5.20 kini.

Huobi Token digunakan untuk platform exchanger Huobi , sama seperti Binance yang menggunakan BNB Binance Coin. Jika China membuka balik dagangan crypto dalam negaranya, kemungkinan Huobi Token akan mengejar harga Binance Coin BNB.

Walaubagaimanapun Huobi Token mengalami keuntungan 437% jika membeli pada harga terendah pada 2019. Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Huobi Token
Tahun 2020 = $5
Tahun 2021 = $8
Tahun 2022 = $15
Tahun 2023 = $25
Tahun 2024 = $30

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading


Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!