Apa itu Ontologi (ONT) – Review Harga

42

Ontologi adalah blockchain sumber terbuka berprestasi tinggi yang mengkhususkan diri dalam identiti dan data digital. Infrastruktur unik Ontology menyokong kolaborasi rentas rantai yang kuat dan skalabilitas Layer 2, yang menawarkan fleksibiliti kepada perniagaan untuk merancang blockchain yang sesuai dengan keperluan mereka. Dengan rangkaian protokol identiti dan perkongsian data yang terdesentralisasi untuk meningkatkan kelajuan, keselamatan, dan kepercayaan, ciri Ontology termasuk ONT ID, aplikasi ID digital mudah alih dan DID yang digunakan di seluruh ekosistem, dan DDXF, pertukaran data yang terdesentralisasi, dan kerangka kerja kolaborasi

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pada pelancarannya, Ontology memilih untuk mengabaikan model tawaran syiling awal (ICO) yang popular untuk memilih sebilangan pengedaran komuniti dan aliran udara cryptocurrency ONTnya, yang memulakan hidup sebagai token NEP-5 pada blockchain NEO.

Ini membantu mewujudkan penemuan harga organik dengan cepat dan komuniti yang bersemangat dan membantu projek tersebut untuk mengelakkan pemeriksaan peraturan selanjutnya.

Sebagai contoh, untuk jangka masa yang singkat mana-mana orang yang mendaftar untuk buletin Ontologi menerima tayangan 1.000 ONT percuma, yang mencapai nilai $ 10 per token sejurus token itu disenaraikan di bursa utama seperti Binance.

Ontology melancarkan MainNet sendiri pada 30 Jun 2018 dan kini beroperasi secara bebas dari blockchain NEO.

Ontology menawarkan pelbagai kes penggunaan kehidupan sebenar dan membolehkan perniagaan membina blockchain mereka sendiri di atas blockchain Ontology.

Yang penting, Ontologi menawarkan lebih banyak fleksibiliti untuk perusahaan, yang memungkinkan mereka membuat rantai blok yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan khusus mereka dari segi ciri seperti tadbir urus dan privasi yang ditingkatkan, fungsi yang kurang dimiliki oleh pesaing seperti Ethereum dan NEO.

Rantaian ONT juga membantu mentiadakan yuran rangkaian transaksi dengan menjana dan mengedarkan Ontologi Gas (ONG) percuma kepada pemegang ONT berdasarkan pegangan mereka.

Ontology seterusnya menyediakan ciri-ciri tambahan seperti kontrak pintar, bukti identiti kriptografi (ONT ID) dan data token (DDXF) yang dapat dipindahkan dengan lancar di antara rangkaian blok yang berbeza.

Contoh: Rekod perubatan pesakit, yang tertakluk kepada undang-undang privasi data yang ketat di kebanyakan negara, dapat digunakan di seluruh rangkaian Ontologi tanpa menjejaskan integriti dan privasi data pesakit. Perniagaan perubatan yang memindahkan data sulit dapat mengawal apa yang dikongsi dengan pihak lain dan dalam keadaan apa, tanpa rasa takut data pesakit jatuh ke tangan pihak yang tidak dibenarkan.

Founder : Li Jun

Ontologi ditubuhkan oleh Li Jun, Pengasas Ontologi. Semasa peringkat awal pengembangan Ontology, Ontology mendapat sokongan teknikal dari beberapa anggota pasukan pembangun Onchain. Walau bagaimanapun, kedua-duanya selalu menjadi projek yang terpisah secara rasmi untuk mencapai tujuan mereka sendiri.

Nama Syarikat : Ontologi Network

Bermula pada 2018 berharga $1.25

Ia telah memuncak keparas $8.40

Walaubagaimanapun harganya telah jatuh menjunam di paras harga $0.50

Kini ia mula bangkit namun pergerakan nya sangat perlahan, Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Ontology
Tahun 2021 = $1
Tahun 2022 = $2
Tahun 2023 = $4
Tahun 2024 = $5

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading


Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!