Apa Itu Revain (REV) – Review Harga

7

Revain menggambarkan dirinya sebagai platform tinjauan (survey) pertama yang boleh dipercayai yang dibina dengan teknologi blockchain. Semua ulasan pengguna ditulis dalam blockchain, memberikan ketelusan. Tidak ada yang dapat mengubah atau menghapusnya, termasuk Revain itu sendiri.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony


Revain menggambarkan dirinya sebagai platform tinjauan (survey) pertama yang boleh dipercayai yang dibina dengan teknologi blockchain. Tujuan Revain adalah untuk memberi komuniti satu sumber maklum balas yang boleh dipercayai mengenai projek, barang, tanda dagangan, dan entiti lain. Revain.org, platform ulasan, berasal dari industri crypto. Sejak ditubuhkan 3 tahun yang lalu, ia telah mencapai tonggak berikut:

4’799 syarikat tersenarai
27’806 Ulasan
16’912 Pengarang
Dan banyak widget yang dipasang menyiarkan ulasan.
Alat pemulihan merangkumi:

Teknologi blockchain yang memberikan kepercayaan dan ketelusan untuk ulasan. Alat (widget dan API) yang membolehkan perkhidmatan lain mengintegrasikan ulasan Revain. Custom AI yang menganalisis semua ulasan dan menyaring yang berkualiti rendah.
Alat yang berguna untuk syarikat menguruskan hubungan dengan pelanggan mereka. Ulasan pengguna yang autentik dan berkualiti tinggi pada semua produk dan perkhidmatan global.
Salah satu faedah yang dapat dimiliki setiap pengguna ketika melalui tahap yang berbeza adalah penghargaan. Sistem gamifikasi membolehkan pengguna memperoleh token RVN untuk tinjauan terperinci dan berkualiti tinggi.

Matlamat utama Revain adalah untuk memberikan maklum balas pengguna berkualiti tinggi dan sahih mengenai semua produk dan perkhidmatan global menggunakan teknologi baru yang muncul seperti blockchain dan pembelajaran mesin. Revain adalah platform ulasan berasaskan blockchain untuk komuniti crypto. Sejak 2018 platform mengumpulkan jumlah maklum balas pengguna terbesar mengenai crypto di Internet. Revain terdiri daripada 7 bahagian blockchain utama: projek, pertukaran, dompet, permainan, kasino, kolam perlombongan, dan kad. Di setiap bahagian, projek ini meletakkan setiap syarikat berdasarkan penilaian pengguna dan jumlah ulasan mereka.

Founder : Rinat Arslanov

Nama Syarikat : Revain

Revain bermula pada 2017 , dengan berharga $0.16.

Dalam masa 3 bulan , ia berjaya mencapai harga $3.41. Namun ia tidak berjaya melawan arus bubble pada 2018 dan menyebabkan harganya jatuh.

Kini ia berada dibawah harga pasaran semasa mula pelancarannya.

Walaupun perkhidmatan yang ditawarkan Revain agak menarik , iaitu database survey yang benar dan tidak boleh diubah , namun ia tidak begitu mendapat permintaan , jika dilihat dari carta harga , bagi saya ianya amat sukar untuk menaiki ke harga $0.1. Melainkan jika Revain menambah perkhidmatan lagi ke dalam sistem nya.

Walaupun begitu , disebalik coin ini , terdapat orang kaya yang pump menyebabkan market kesluruhannya mencecah 100 Juta USD. Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Revain
Tahun 2020 = $0.010
Tahun 2021 = $0.015
Tahun 2022 = $0.018
Tahun 2023 = $0.020
Tahun 2024 = $0.021

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading


Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!