Apa Itu Theta (THETA) – Review Harga

15

Theta (THETA) adalah rangkaian bertenaga blockchain yang dibina khas untuk streaming video. Dilancarkan pada bulan Mac 2019, Theta mainnet beroperasi sebagai rangkaian yang terdesentralisasi di mana pengguna berkongsi lebar jalur dan sumber pengkomputeran secara peer-to-peer (P2P). Projek ini dinasihatkan oleh Steve Chen, pengasas bersama YouTube dan Justin Kan, pengasas bersama Twitch.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Theta menampilkan token cryptocurrency asalnya sendiri, THETA, yang melakukan pelbagai tugas tadbir urus dalam rangkaian, dan mengira Google, Binance, Blockchain ventures, Gumi dan Samsung sebagai pengesahan Enterprise, bersama dengan rangkaian Guardian beribu-ribu nod penjaga yang dikendalikan oleh komuniti.

Pembangun mengatakan bahawa projek ini bertujuan untuk menggegarkan industri penstriman video sekarang yang rata-rata berpusat (dikawal sebuah syarikat), malah disebabkan infrastruktur yang buruk dan kos yang tinggi ,pengguna akhirnya sering mengalami pengalaman yang buruk. Tapi kini dengan Theta, Pencipta kandungan juga memperoleh lebih sedikit pendapatan dalam bentuk cryptocurrency.

Konsep perniagaan utama Theta adalah untuk mendesentralisasi penstriman video, penghantaran data dan pengkomputeran terkini, menjadikannya lebih cekap, menjimatkan kos dan adil untuk peserta industri.

Rangkaian ini berjalan pada blockchain asli, dengan dua token asli, yang dikenali sebagai Theta (THETA), Theta Fuel (TFUEL), yang menggerakkan ekonomi dalaman.

Daya tarikan Theta adalah tiga kali ganda berbanding Twitch: penonton mendapat ganjaran dengan perkhidmatan penstriman berkualiti yang lebih baik, pencipta kandungan meningkatkan pendapatan dan platform video – menjimatkan wang untuk membina infrastruktur dan meningkatkan pendapatan iklan dan langganan.

Pengguna mempunyai insentif untuk menonton kandungan rangkaian dan berkongsi sumber rangkaian, kerana hadiah diberikan dalam bentuk token TFUEL.

Founder : Mitch Liu dan Jieyi Long


Theta diasaskan bersama oleh Mitch Liu dan Jieyi Long pada tahun 2018. Liu mempunyai sejarah panjang dalam industri permainan dan video, syarikat pengiklanan video bersama Tapjoy, permainan permainan sosial mudah alih Gameview Studios, dan THETA.tv, platform streaming live DApp adalah yang pertama dibina berdasarkan protokol Theta.

Nama Syarikat : Theta Network

Dalam laman web rasminya menyenaraikan pelabur korporat strategik seperti Samsung NEXT, Sony Innovation Fund, investor media BDMI Bertelsmann Digital Media Investments, CAA Creative Artists Agency, dan VC Lembah Silicon tradisional termasuk DCM, Sierra Ventures dan VR Fund

Theta dilancarkan pada tahun 2018 berharga $0.20.

Dalam masa 2 tahun , kini harganya $1

Theta mempunyai potensi kerana perkhidmatan yang ditawarkan, Theta merupakan cryptocurrency yang menjalankan platform Penstriman Video, Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Theta
Tahun 2020 = $1
Tahun 2021 = $2
Tahun 2022 = $3
Tahun 2023 = $5
Tahun 2024 = $6

Ingin belajar percuma untuk bagaimana melibatkan diri dengan Cryptocurrency? :
Join Group Telegram Kami Sekarang : https://t.me/cryptoheisttrading


Nak beli Bitcoins/Altcoin tapi tak tau macam mana nak beli? “
.
.
Assalammualaikum wbt. Kami dari blocky.my 5 tahun telah bertapak di Malaysia
.
Apa peranan kami utk anda ?
.
✅ Support Group FREE
✅ Guidelines dari Trainer terlatih
✅ ZOOM meeting FREE CLASS
✅ Menyediakan platform regulated utk anda
.
Jika anda berminat nk tau lebih dlm lagi click link dibawah 👇
( link telegram)
.
p/s : kami bukak 100 org terawal saja.

CryptoHeistTrading
Info dan tips Dunia Matawang Digital
https://t.me/cryptoheisttrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!