Apa Yang Anda Dapat Bila Singgah Di Blocky.my?

Kenapa ramai mengadap Blocky berjam-jam?

6,463

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Anda pasti terkejut dengan perkembangan ini! Dan inilah realiti. Saban jam dan waktu semakin ramai pelawat singgah di laman Blocky.my dan menghabiskan masa berjam-jam semata-mata untuk mengikut perkembangan dunia blockchain dan cryptocurrency.

Bagi anda yang pertama kali mengetahui mengenai cryptocurrency, kami cadangkan anda luangkan masa beberapa minit untuk mendalami ilmu asas ini di link yang kami sediakan disini.

Klik: https://blocky.my/ilmu/

Menurut survey kami, jika diberi pilihan undur 5 tahun ke belakang, ramai akan memilih untuk melibatkan diri secara serius dengan teknologi ini malah ramai yang secara aktif akan memiliki dan menyimpan cryptocurrency seperti Bitcoin dan Ethereum kerana jika dilihat nilainya hari ini telah naik berkali-kali ganda.

 

Lebih hebat lagi, ramai pemilik Bitcoin dan Ethereum bergelar jutawan dan multi-jutawan bila momentum pergerakan harga yang naik pada nilai yang luar biasa.

Penganalisa pasaran matawang cryptocurrency sendiri tidak dapat menjangkakan hal ini berlaku se drastik seperti mana ramai orang tahu.

 

Namun tahun 2018 ini, pergerakan kebanyakan matawang cryptocurrency di pasaran dilihat pada tahap yang stabil dengan momentum yang sedikit perlahan walaupun banyak nilai cryptocurrency yang menurun seperti Neo( NEO), Ripple (XRP), Cardano (ADA) dan Bitcoin Cash (BCH).

Peminat dan pemilik cryptocurrency akan sentiasa berada dalam posisi HODL sehinggakan nilai naik dan mencipta keuntungan. Mereka yang panik kebanyakan akan menjual dan melepaskannya tanpa melihat impak pada masa akan datang.

Kepada anda,

Kami cadangkan anda follow laman Blocky.my ini dan explore lebih banyak maklumat dunia cryptocurrency disini dengan melanggan infomasi terkini secara percuma dengan mengisi email anda diruangan yang disediakan. Pastikan anda jadi orang yang pertama setiap hari dan mulakan langkah anda menjadi seorang yang bebas kewangan dengan menerokai dunia cryptocurrency!

Jumpa lagi!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!