Aplikasi Mudah Alih Crypto Sedang Meningkat di India Mengikut Keputusan Mahkamah India

8

Perniagaan kripto terus menunjukkan minat di pasaran India dengan menarik pengguna melalui produk seperti aplikasi mudah alih. Pembangun crypto India telah mula melepaskan aplikasi mudah alih baru, setelah keputusan positif Mahkamah Agung negara berkenaan dengan teknologi blockchain. Keputusan Mahkamah membalikkan undang-undang yang sebelumnya melarang bank memberikan perkhidmatan kepada peniaga dan perniagaan kripto.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Minat yang semakin meningkat di pasaran kripto India
B21, sebuah syarikat pelaburan aset digital, baru-baru ini melancarkan aplikasi portfolio pelaburan Blockchain mereka sendiri berikutan perubahan ini. Mereka mendakwa pengumuman Mahkamah Agung India “telah mendorong minat baru dalam pelaburan aset digital dan lonjakan jumlah perdagangan pertukaran” di negara itu.

Nitin Agarwal, pengasas dan pengarah B21, mengulas potensi pasaran teknologi di India, berikutan keputusan Mahkamah Agung:

“Keputusan di India telah membantu kami memfokuskan diri pada perkongsian dan pemasaran di India, kerana kami melihat sejumlah besar populasi yang menggunakan telefon pintar dan juga kelas pelabur yang baru muncul mencari peluang pelaburan yang sebelumnya tidak tersedia bagi mereka.”

Adakah crypto akan tetap sah di India?
Pengasas B21 menyatakan bahawa India mempunyai “banyak” untuk menyumbang kepada pengembangan aset crypto dan ekosistem blockchain yang baru muncul.

Namun, keputusan Mahkamah Agung mengenai cryptos di India masih dapat menghadapi tantangan di masa depan. Blocky.my melaporkan pada 12 Jun bahawa Kementerian Kewangan India telah mencadangkan pengharaman cryptocurrency di benua kecil.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!