Aplikasi Scam Bitcoin Free

104

Aplikasi yang mendakwa memberi pengguna peluang mendapatkan $ 45 sehari dalam bitcoin percuma (BTC) adalah penipuan.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Perisian yang dikenali sebagai Bitcoin Claim diiklankan di laman web yang kononnya membolehkan pengguna untuk berkongsi URL unik dengan rakan-rakan mereka dengan pembayaran 3 ether (ETH) (bernilai kira-kira $ 800 pada masa akhbar) untuk setiap 1,000 orang yang mengklik padanya. Aplikasi itu adalah depan untuk cubaan mencuri data login dan wang.

Pada mulanya perisian ransomware yang dilancarkan yang memberi amaran kepada pengguna semua maklumat mereka telah disulitkan “menggunakan algoritma kriptografi,” sambil menambah:

“Tiada pentadbir sistem di dunia boleh menyelesaikan masalah hack tanpa mengetahui kata laluan.”

Baru-baru ini, penipuan itu berkembang menjadi Trojan, yang berpotensi membolehkan penipu untuk mencuri data dompet crypto, fail dan butiran log masuk, mengambil screenshot dan menyemak sejarah penyemakan tanpa pengetahuan mangsa.

Perisian yang berniat jahat cuba menipu peminat crypto yang tidak berpengalaman relatif biasa dalam ruang crypto, seperti yang dilaporkan.

AWAS JANGAN DAFTAR MANA-MANA WEBSITE MENGGUNAKAN KATA LALUAN EMAIL ANDA.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!