Aramcocoin Lancarkan Coin Komoditi Kripto

152

Aramco Ltd. adalah sebuah syarikat swasta yang berpangkalan di United Kingdom dan Arab Saudi. Aramco Coin telah mencipta token ARM untuk membolehkan komuniti untuk melabur dalam mata wang kripto yang mempunyai nilai intrinsik dan juga untuk membolehkan orang mudah berdagang dengan harga langsung minyak mentah Brent.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Aramcocoin.io adalah kepentingan digital dalam bar rizab bersamaan minyak mentah dan bebas dari risiko luar campur tangan kerajaan yang mempengaruhi penilaian mata wang fiat atau ketidaktentuan yang melampau yang dihadapi oleh mata wang digital akibat perubahan pesat dan permintaan dinamik. Aramcocoin.io menawarkan semua kelebihan yang dikaitkan dengan sejarah mata wang digital oleh blockchain sambil menyediakan rizab aset yang boleh disahkan dan diperiksa sepenuhnya untuk memastikan nilainya, kestabilan dan keselamatan sebagai medium bursa utama.

Aramco Coin berasal dari idea mempunyai mata wang yang kuat dan mempunyai sokongan berasaskan bahan mentah. Coin ini membolehkan syarikat dan individu untuk menggunakan bursa mata wang digital yang telus dengan nilai penting yang berdasarkan kepada minyak.

Setiap coin Aramco bernilai satu tong minyak mentah. Ia akan disokong oleh minat yang tegas dalam sekumpulan aset minyak seperti Minyak Masa Depan dan Minyak Fizikal serta setiap minat dalam semua hartanah yang digunakan untuk menghasilkan minyak. Jumlah nilai yang diperoleh selepas menambah semua kepentingan mewakili anggaran nilai setiap syiling Aramco yang dalam edaran.

 

ARM sebagai Pelaburan:

Salah satu ciri utama menggunakan ARM sebagai pelaburan adalah setiap token disokong oleh pelarasan minyak sebenar. Ini seperti dengan mata wang kripto yang disokong oleh komoditi lain, bermakna selalu ada nilai minimum asas kepada aset digital. Token ARM tidak boleh bernilai kurang daripada nilai satu tong minyak yang diwakilinya. Menurut Aramco Coin, ini menjadikan coin satu pelaburan yang lebih stabil daripada mata wang digital yang terapung bebas dan, oleh itu, menjadikannya aset yang lebih selamat.

Bersama dengan keselamatan pelaburan yang dicadangkan, memiliki dan memegang token ARM mempunyai faedah residual. Aramco menjamin bahawa harga ARM akan meningkat sekurang-kurangnya $0.01 USD setiap hari selamanya. Pulangan semacam itu bukanlah wang yang akan  mengubah kehidupan, tetapi sekurang-kurangnya, pergerakan kewangan dalam arah yang betul.

 Berdagang dengan ARM:

Semasa memegang token ARM sebagai pelaburan pastinya merupakan salah satu penggunaan Syiling Aramco yang digalakkan, Aramco Coin kelihatan lebih banyak dilaburkan dalam idea bahawa orang akan menggunakan duit syiling untuk berdagang dengan harga minyak. Malah, kami telah membangunkan platform dagangan dalam talian yang licik yang membolehkan para pemilik ARM berdagang berbanding harga langsung minyak mentah Brent di Bursa Saham London. Pedagang akan membayar yuran sama seperti semua pedagang lakukan di semua pasaran, tetapi Aramco meletakkan insentif untuk membantu beban spekulator. Insentif-insentif ini ditawarkan pada skala gelongsor dan membolehkan pelabur menerima diskaun antara 50% dan 90% atas yuran mereka.

Maklumat ICO Aramco (ARM):

Tawaran Syiling Permulaan (ICO) bagi duit syiling digital ARM akan bermula dengan 3 peringkat

1) Pra-penjualan pada 24 April 2018. Pra-penjualan akan dijalankan sehingga 8 Mei 2018. Insentif untuk pelabur pada masa ini adalah 15% bonus pada semua pembelian.

2) Jualan Tahap 1 pada 9 Mei 2018. Jualan Tahap-1 akan dijalankan sehingga 23 Mei 2018. Insentif untuk pelabur pada masa ini adalah10% bonus pada semua pembelian.

3) Jualan Tahap-2 pada 24 Mei 2018. Jualan Tahap-2 akan berlangsung hingga 7 Jun 2018. Insentif untuk pelabur pada masa ini adalah 5% bonus pada semua pembelian. Oleh kerana ARM adalah mata wang digital Ethereum, ia boleh dibeli menggunakan ETH, BTC dan seterusnya didagangkan di platform dagangan digital Aramco.

Jika anda ingin mendapatkan gambaran lengkap tentang token ARM dan rancangan yang dibuat oleh Aramco untuk platform perdagangan digital, anda boleh membaca whitepaper ARM atau onepager di laman web : https://aramcocoin.io

 

 

 

[ sumber: Bitcoin News, tarikh 25 April 2018 ]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!