Baidu Ishtihar WhitePaper Pelancaran Superchain

168

Enjin carian Cina dan syarikat perkhidmatan web Baidu telah mengeluarkan Baidu Blockchain White Paper V1.0 pada hari Rabu, 26 September, yang menggambarkan perkembangan sistem jaringan “Super Chain”.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Baidu Blockchain Lab mengeluarkan white paper blockchain yang memberi tumpuan kepada “pembangunan bebas sistem rangkaian ‘Super Chain’.” Baidu Superchain memperkenalkan idea mengkomersialkan platform Baidu blockchain-as-a-service (BaaS) sebagai tambahan kepada enam aplikasi berdasarkan Super Chain; Totem, Degree Universe, Baidu Association, Treasure Chest, Encyclopedia Online, dan Hubert.

Menurut Whitepaper, Baidu’s Super Chain lebih efisien daripada blockchain tradisional yang tahap penggunaan perkakasan yang lebih tinggi. Per Baidu, nada Super Chain “menggunakan pengkomputeran selari pelbagai guna untuk memaksimumkan penggunaan CPU dan meningkatkan hasrate.”

Baca Whitepaper Superchain 

Dalam rangkaian, Super Chain membolehkan rantaian selari yang berbeza untuk memilih mekanisme persetujuan mereka sendiri. Ia juga menyokong peningkatan konsensus melalui mekanisme pengundian.

Whitepaper mereka menyatakan bahawa Baidu akan memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi dalam keselamatan makanan, kualiti produk, runcit , pembuatan baru, pembiayaan rantaian bekalan, harta intelektual, perdagangan, pelancongan dan rangkaian sosial. Perkhidmatan modul dengan Baidu Super Chain akan menyertakan senario dalam pensijilan, hak digital, penjelasan dan penyelesaian, pembiayaan rantaian bekalan, aset digital dan permainan games.

Pada bulan Jun, gergasi pencarian internet mendedahkan protokol Super Chainnya dalam konteks mengurangkan penggunaan tenaga dalam operasi mining cryptocurrency.

Baca Whitepaper Superchain 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!