Bancor Bermula Perdagangan Token Cross-Blockchain Antara Ethereum dan EOS

90

Rangkaian mudah tunai yang terdesentralisasi Bancor mengumumkan bahawa ia telah menyelesaikan perkongsiannya dengan EOS untuk menyediakan pertukaran token silang (cross-token).

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Awalnya diumumkan pada bulan September, Bancor kini telah berkembang ke blok EOS, menggunakan aplikasi decentralized (DApp) BancorX untuk membolehkan pengguna menukar antara token Ethereum dan EOS, tanpa exchanger pertukaran.

Langkah itu adalah yang pertama, Bancor berkata dalam siaran akhbarnya, dan membuka jalan bagi “lebih banyak blok” untuk dimasukkan ke dalam perdagangan cross-blockchain tersebut.

“Keupayaan untuk mudah menukar aset rantaian ke masa depan di mana projek-projek dan pengguna untuk memberi kuasa untuk berinteraksi lancar dengan mana-mana blok yang paling sesuai dengan keperluan mereka,” kata pengasas bersama dan ketua pembangunan perniagaan, Galia Benartzi.

BancorX kini menyokong rantaian Ethereum ERC20, dan menggunakan token BNT sendiri untuk membuat pemindahan cross-token. Syarikat itu juga melaporkan bahawa DApp dibina dengan kerjasama LiquidEOS, EOS “Block Producer” (BP) Bancor.

Bancor mengumumkan bahawa Yayasan Bancor protocol akan memindahkan nilai $ 10 juta kepada blok EOS menggunakan alat itu untuk “menggalakkan pembangunan EOS dan pengeluaran withdrawal, selain berfungsi sebagai simbol keyakinan dalam keamanan dan janji EOS blockchain. ”

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!