Bank Negara Europe Liechtenstein Bakal Lancarkan Crypto Centralized

286

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Bank Liechtenstein Union Bank AG mengumumkan bahawa bakal mengeluarkan matawang crypto sendiri yang disokong oleh fiat dalam siaran akhbar Jumaat, 17 Ogos.

Union Bank yang semakin menumpukan perhatian pada teknologi blockchain sejak tahun lepas, berkata penerbitan “Union Bank Payment Coin (UBPC)” adalah langkah seterusnya ke arah menjadi “bank pelaburan blockchain”.

UBPC akan bertindak sebagai coin yang stabil seperti Teather dan DAI, institusi tersebut menjelaskan, dan akan mempunyai mata wang fiat “seperti franc Swiss” sebagai sokongannya.

Layari Laman Web Bank Frick :
https://www.bankfrick.li/en/about-bank-frick/news/bank-frick-allows-direct-investments-in-leading-cryptocurrencies

“Matlamat kami adalah untuk menjadi bank pelaburan pertama di dunia dan menyediakan penyelesaian nyata yang dapat membantu memacu kecekapan, mengurangkan asas kos dan membuka peluang pendapatan baru untuk para pelanggan dan pengantara kami,” kata pengerusi lembaga pengarah Mohammad Hans Dastmaltchi.

“… Oleh itu, Coin Pembayaran Bank Union yang disokong fiat kami berpotensi untuk pendekatan perdagangan antarabangsa dan transaksi rentas sempadan antarabangsa.”

Berita itu datang pada minggu yang sama dengan pertukaran mata wang utama cryptocurrency Binance yang melancarkan pertukaran fiat-ke-cryptocurrency di sebahagian kecil Eropah yang menggunakan francs dan euro Swiss.

Kedua-dua Binance dan Union Bank memuji pendirian pro-blockchain bidang kuasa, menunjukkan keinginan untuk melihat peningkatan inovasi dalam masa terdekat. Dengan kerjasama dengan penasihat Swiss blockchain Verum Capital, Union Bank berkata ia kini ingin memperkenalkan produk blockchain lebih meluas.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!