Bank Negara Filipina iktiraf 2 Platform Exchanger Cypto Baru (Fiat-Crypto)

207

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Bank Negara Filipina, Bangko Sentral ng Filipina (BSP), telah meluluskan permohonan yang diajukan oleh dua bursa saham cryptocurrency yang baru, majalah World Business melaporkan 6 Julai.
Timbalan Gabenor BSP Chuchi G. Fonacier dilaporkan berkata bahawa Virtual Currency Philippines, Inc. dan ETranss telah diiktiraf sebagai platform dagangan kripto, yang membolehkan mereka menukar peso Filipina menjadi mata wang maya. Dengan langkah ini, kedua-dua bursa itu menyertai bursa beroperasi di Rebittance Inc. Betur Inc. dan BloomSolutions.

Rebittance Inc. 
https://rebit.ph/

Betur Inc.
https://site.coins.ph/

BloomSolutions.
https://www.bloom.solutions/

 

Bank Negara Filipina telah mengiktiraf mata wang digital untuk potensi mereka menyediakan transaksi yang lebih cepat dan lebih murah, tetapi tetap berhati-hati terhadap kemungkinan risiko harga turun naik kritikal, penglibatan jenayah, dan keselamatan siber.
Jika dilihat , negara dunia ketiga seperti FIlipina juga telah mengembangkan industri mata wang kripto. Kebanyakkan negara-negara asia telah banyak menerima penggunaan mata wang maya dalam kehidupan seharian , ini kerana mata wang kertas akan ditinggalkan kerana tidak punyai harga pada masa hadapan bagi negara-negara dunia ketiga.

 

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!