Basic Attention Token Kini diDagangkan di Platform Coinbase

68

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pertukaran cryptocurrency Amerika dan penyedia dompet Coinbase telah mengumumkan pelancaran perdagangan penuh Basic Attention Token (BAT) di Coinbase.com dan dalam aplikasi Android dan iOS Coinbase.

Menurut pengumuman itu, pelanggan Coinbase kini boleh membeli, menjual, menghantar, menerima, atau menyimpan BAT bersama-sama dengan mata wang digital lain yang disokong pada platform itu. Pertukaran itu juga menyatakan bahawa BAT akan tersedia untuk pelanggan dalam kebanyakan bidang kuasa, kecuali untuk penduduk di negeri New York.

Coinbase mengumumkan bahawa ia mula menerima pemindahan masuk BAT ke Coinbase Pro minggu lalu. Pertukaran itu menyatakan bahawa token itu akan menjalani empat peringkat penyenaraian iaitu

“transfer-only” – di mana pengguna akan dapat memindahkan BAT ke dalam akaun Coinbase Pro;

“post-only” yang membolehkan pelanggan untuk membuat pesanan had terhad;

“limit-only,” di mana had bermula untuk di matching mengikut pasaran..

“full trading” yang memberi akses penuh kepada perkhidmatan perdagangan, termasuk had, pasaran, dan menghentikan pesanan.

Selepas pengumuman sebelumnya, harga BAT meningkat lebih daripada 20 peratus semasa pengunguman pertama. BAT merupakan token ERC-20 yang kedua disenaraikan dalam Coinbase pro.

Pada bulan Oktober, Coinbase menambah sokongan untuk 0x (ZRX), menjadikannya token ERC-20 yang pertama tersedia untuk perdagangan pada platform. Pada bulan yang sama, bursa itu juga melancarkan stabilcoin dolar AS pertama di platform, USDC, dengan kerjasama syarikat teknologi pembayaran blockchain.

Basic Attention Token adalah crypto dari Web Browser Brave, yang dicipta oleh Mozilla Firefox. Kelebihan Browser Brave ini adalah tidak mempunyai iklan semasa melayari internet.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!