Bekas Penasihat Ekonomi AS sertai Lembaga Penasihat Syarikat Blockchain

130

Gary Cohn – bekas penasihat ekonomi kepada Presiden A.S. Donald Trump – telah menyertai lembaga penasihat syarikat berteknologi yang berkaitan dengan blockchain Spring Labs.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Selain berkhidmat dalam pentadbiran Trump, Cohn pernah bekerja sebagai COO gergasi perbankan Amerika Goldman Sachs, dan yang paling baru-baru ini berkhidmat sebagai pengarah Majlis Ekonomi Nasional A.S.. Cohn menyatakan bahawa dia telah “sangat berminat dalam teknologi blockchain sejak beberapa tahun lepas.”

Bekerja sebagai penasihat ekonomi ketua Donald Trump pada 2017-2018, Cohn bertanggungjawab ke atas pembaharuan cukai pentadbiran, yang berkuatkuasa Disember lalu. Lebih-lebih lagi, Cohn menyelia agenda dasar pentadbiran antarabangsa dan domestik.

Labs Spring adalah syarikat teknologi A.S. yang menggunakan penyelesaian blokchain untuk menukar maklumat identiti dan aset antara bank dan syarikat. Syarikat sedang dalam proses membina Protokol Spring, yang diklaim akan “membolehkan peserta jaringan untuk bertukar maklumat berharga tanpa berkongsi data sumber asas.”

Spring Labs berjaya menaikkan $ 14.7 juta dalam pelaburan peringkat awal hanya empat bulan selepas ia diasaskan.

Spring Labs juga berjaya menarik Brian Brooks – seorang ketua pegawai perundangan di bursa crypto Coinbase – ke lembaga penasihatnya. Brooks sebelum ini bekerja sebagai penasihat umum di Persatuan Mortgage Kebangsaan Persekutuan A.S., yang dikenali sebagai Fannie Mae.

Layari Laman Web : https://www.springlabs.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!