Beli Bitcoin Sebelum “Bull run” Seterusnya Q2 2019 – Penganalisis Fundstrat

292

Harga Bitcoin (BTC) sedang mengalami turun naik mendadak, tetapi pelabur perlu memanfaatkannya untuk membeli lebih banyak, Siaran akhbar Bloomberg memetik firma strategi pasaran Fundstrat Global Advisors pada 3 Mei.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Dalam nota kepada pelanggan pada 2 Mei, penganalisis Fundstrat, Robert Sluymer berkata walaupun kekuatan semasa bitcoin menandakan permulaan trend menaik untuk jangka panjang, fasa pengumpulan belum lagi berakhir.

BTC / USD telah naik sepanjang minggu ini untuk mencecah paras tertinggi pada 2019 pada hari Jumaat, terus mencapai tahap tertinggi sejak November 2018.

“Gunakan pemulihan yang belum selesai ini untuk terus mengumpul Bitcoin pada suku kedua dengan jangkaan kenaikan ~ $6,000,” turun naik isyarat akan muncul dalam jangka pendek. Slyumer berkata:

“Walaupun ia terlalu awal untuk membuat kesimpulan Bitcoin tidak akan turun semula pada $ 4,300, kami akan menggalakkan peniaga dan pelabur untuk terus menumpukan pada profil teknikal jangka panjang yang sedang berkembang.”

Sluymer mengikuti sentimen kenaikan harga di Bitcoin dari kalangan penganalisis, yang minggu ini termasuk eksekutif Fundstrat, Tom Lee, yang turut mendedahkan beliau positif pada tahun yang akan datang.

Khususnya, 2020 sepatutnya melihat harga Bitcoin akan naik tertinggi lebih dari sejarahnya di atas $ 20,000, menurut Lee yang merupakan pengasas Litecoin.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!