Bersedia! Market Crypto Bakal Restart!!

400

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Sebaik sahaja berita penundaan SEC Amerika untuk mengisytiharkan BTC sebagai mata wang dan dagangan utama negara itu.  Harga BTC jatuh merundum hingga ke paras paling bawah direkodkan sepanjang tahun ini.

Mengikut tafsiran penulis dari sudut ekonomi dunia, ini merupakan last whale terakhir dan terbesar untuk memancing whale besar lain, hodlers-hodlers lama serta cartel-cartel yang terselamat dari penutupan silk road (dagangan pasar gelap dunia) untuk menjual habis (dump) pegangan aset BTC mereka.

Kebanyakan BTC , diguna oleh cartel-cartel untuk menyembunyikan transaksi tersebut dari dikesan pihak bank dan kerajaan sejak 2008.

Petikan video dari dokumentari : Men who built america

Malah JPMorgan merupakan pelopor institusi bank pertama dunia yang menggunakan kertas cetakan bersandarkan emas sebagai mata wang dagangan rasmi, turut merasa goyah dengan kehadiran cryptocurrency yang bakal meruntuhkan institusi perbankan dan melupuskan mata wang kertas.

https://www.jpmorgan.com/global/insights/governments

Dalam misi mereka untuk menjatuhkan cryptocurrency , selain dari usaha menjadi “dump” terbesar untuk masyarakat dunia hilang kepercayaan terhadap cryptocurrency. JPMorgan kini melancarkan mata wang kertas yang diblockchain kan .

Layari laman web : https://www.jpmorgan.com/global/Quorum

Jika dilihat agenda JPMorgan adalah bakal melancarkan mata wang digital pertama yang centralized dan akan diguna pakai oleh beberapa negara sebagai mata wang rasmi.

Nampaknya selagi SEC Amerika belum membuat kenyataan rasmi bahawa cryptocurrency sebagai dagangan rasmi negara itu, selagi itu kita akan melihat manipulasi harga serta whale masih berlaku. Mengikut berita dari akhbar, kenyataan rasmi akan dibuat pada 21 September.

Bagi yang sudah menjadi Hodlers, pendapat penulis tahun 2023 adalah titik dimana anda akan mengecapi keuntungan sehingga 100,000%. Namun pastikan anda tidak memegang SHITCOIN.

Ini kerana restart market kali ini. Kemungkinan hanya beberapa crypto yang bakal terselamat dari peperangan perubahan arus ini.

Bagi golongan traders, Perdagangan Teather atau DAI adalah terbaik untuk traders mengambil peluang di atas penurunan pasaran crypto ketika ini.

Hodlers juga disarankan untuk menjadi traders dengan cara  mengekalkan nilai pegangan aset digital dalam bentuk Theather atau Dai  (taktik lock harga dan memerlukan pantauan 24jam agar anda tidak terlepas harga “LOCK” anda. Ini kerana  200 Bilion USD bakal di pump bila-bila masa.)

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!