Binance Bercadang Tambah Ripple xRapid sebagai Rakan Kongsi

224

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pertukaran crypto terbesar di dunia Binance sedang mempertimbangkan perkongsian dengan Ripple untuk menggunakan platform pembayaran rentas sempadan xRapid, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat Changpeng Zhao mendedahkan.

Zhao – lebih dikenali sebagai CZ dalam komuniti crypto – memberikan mesej yang jelas bahawa Binance “pasti” mencari rakan kongsi dengan Ripple, XRP mata wang aslinya kini altcoin terbesar dalam pasaran.

Walau bagaimanapun, CZ juga mendakwa bahawa xRapid bukanlah keutamaan untuk pertukaran kripto pada masa ini, menjelaskan bahawa “tiada apa yang berlaku sekarang” untuk pertukaran dengan xRapid.

“Kami memberi tumpuan untuk melancarkan lebih banyak ciri terbaru, jadi kami bekerjasama dengan beberapa rakan lain. Dengan xRapid, tiada apa yang berlaku sekarang, tetapi pada masa akan datang kami pasti akan menambahnya sebagai rakan kongsi. “

Diumumkan pada Mei 2018, dan dilancarkan secara komersil pada bulan Oktober, produk Ripple xRapid mewakili platform penyelesaian masa nyata yang direka untuk mempercepat pembayaran merentas sempadan berdasarkan XRP.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, CZ mencadangkan pertumbuhan industri crypto tidak semestinya memerlukan kemunculan Bitcoin (BTC) Exchange Traded Funds – pembangunan yang dijangka oleh banyak industri. Ketua Pegawai Eksekutif Binance seterusnya menegaskan bahawa industri akan berkembang apabila lebih ramai usahawan membawa masuk aplikasi blockchain dan crypto yang sebenar.

Pada 31 Jan, Binance melancarkan sokongan untuk pembelian kad kredit melalui perkongsiannya dengan pengendali pembayaran Simplex.

Juga pada 31 Jan, gergasi kewangan Jepun SBI Holdings mengiktiraf potensi Ripple untuk pembayaran rentas sempadan dalam laporan kewangan sembilan bulannya.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!