Binance Coin (BNB) Tidak Lagi Menggunakan ERC-20

53

Pertukaran Cryptocurrency Binance telah melancarkan blokchain baru tersendiri iaitu Binance Chain, yang akan menyokong cryptocurrency BNB yang kini berjalan di blok ethereum.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Diumumkan pada hari Khamis, bursa itu berkata ia akan mengaktifkan BNB pada rangkaian baru pada 23 April, Token berasaskan ethereum lama akan dimusnahkan kerana BNB baru dibuat di Binance Chain, kata syarikat itu, untuk mengekalkan bekalan tetap di kedua-dua rangkaian.

Jumlah bekalan awal untuk token BNB akan menjadi 200 juta, 48 juta daripadanya akan dibekukan dan 11,654,398 akan dibakar di Rangkaian Binance.

Pada 23 April, Binance Chain Explorer dan Web Wallet akan dibuka kepada umum dan Binance.com akan dapat membantu para pengguna dengan swap utama. Pengguna akan dapat menyediakan alamat Binance chain untuk permintaan pengeluaran BNB, dengan pengeluaran itu kemudian bertindak sebagai “mekanisme untuk menukar token BNB ERB-20 ke token BEP2 BNB.”

Firma itu berkata jika pengguna ingin menyimpan coin BNB ERC-20, mereka perlu mengeluarkannya ke dompet ethereum sebelum 23 April. Selepas itu, Binance.com tidak lagi menyokong penarikan balik tanda-tanda BNB ERC-20. “Sila ambil perhatian bahawa ERC20 token BNB hanya akan mempunyai penggunaan sementara, kerana semua token BNB akan dipindahkan ke Binance Chain,”.

Binance pertama kali mendedahkan pembangunan Rangkaian Binance pada bulan Mac 2018. Pada masa itu, bursa itu juga mengatakan bahawa ia akan mengalihkan token BNB ke blokchain asalnya sendiri. Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao menjelaskan:

“Koin Binance di Rangkaian Binance adalah sama dengan koin Ethereum pada rangkaian Ethereum. Anda perlu menggunakannya untuk membayar urus niaga rangkaian, sebagai gas. “

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!