Binance & Huobi Labur Dana Pada PIVOT.ONE (Gabungan Media Social+Forum+Crypto+All-in-One)

156

Pivot.one – Salah satu komuniti crypto terbesar China untuk pelabur cryptocurrency dan pelabur besar secara langsung oleh Binance (labs.binance.com).

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pivot kini dalam penyediaan pasaran crypto, carta harga dalam masa sebenar lebih daripada 1400 cryptocurrency dan berita blockchain terbaru. App Pivot bertujuan untuk membantu pelabur berkomunikasi lebih cekap antara satu sama lain sebagai permulaan dalam industri blockchain.

Layari Laman Web Pivot : https://www.pivot.one/

Selain menerima dana dari Binance, Pivot juga dilabur oleh Exchanger Huobi. Sampai sekarang, hampir seratus permulaan dan beratus-ratus pemimpin perniagaan dalam industri blockchain telah membuka akaun rasmi di Pivot. Dan lebih daripada 100k pelabur menggunakan Pivot.one untuk membimbing pelaburan mereka.

Sebagai promosi untuk yang terawal, Pivot.one menggunakan konsep Steem sebagai strategi untuk menarik pengguna internet menggunakan pivot. Anda boleh mendapatkan BTC percuma dengan aktif menggunakan Pivot Apps mengikut syarat-syarat yang ditetapkan Pivot.

Layari Laman Web Pivot : https://www.pivot.one/

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!