Binance Lab Labur Jutaan Dollar dalam Kandungan Digital Desentralis

206

Lab Binance dilaporkan melabur berjuta-juta dolar dalam ekosistem Contentos kandungan digital yang desentralis.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Didirikan oleh pertukaran mata wang terbesar cryptocurrency Binance, Binance Labs adalah satu inisiatif yang bertujuan untuk menyokong projek-projek awal dan blokchain serta mata wang digital dan usahawan dengan membuat pelaburan langsung, consultant dan memberikan nasihat teknikal kepada projek.

Mengikut siaran akhbar, Binance Labs membuat sumbangan berjuta-juta dollar kepada ekosistem Contentos kandungan digital yang terpencil, tetapi jumlah sebenar pelaburan terjamin tidak didedahkan.

Layari Laman Web Lab Binance : https://labs.binance.com/

Di dalam projek pelaburan, Contentos dilaporkan akan membangunkan ekosistem yang terdesentralisasi, yang dikatakan akan menawarkan ketelusan dan pengewangan kandungan, tanpa penapisan pihak ketiga atau penyingkiran kandungan. Ella Zhang, Ketua Binance Labs, berkata:

“Kami berdedikasi untuk mengenal pasti kes penggunaan sebenar untuk melaksanakan teknologi blockchain melalui pelaburan secara langsung dengan kerjasama rakan industri lain, dan program inkubasi Makmal, Binance Labs komited untuk membantu [syarikat] melancarkan idea mereka dan merealisasikan potensi sepenuhnya teknologi blockchain. “

Pada bulan Jun, Binance Labs menyertai sesi “Ask me Anything” (AMA) di Reddit, di mana Zhang mengatakan bahawa desentralisasi adalah “nilai teras Bitcoin dan blockchain,” malah menyatakan bahawa syarikat telah melancarkan beberapa inisiatif ke arah ini.

Pada awal bulan itu, Zhang mencadangkan jika harga permulaan (ICO) gelembung meletus, ia akan menjadi “perkara yang baik untuk industri.

Layari Laman Web Lab Binance : https://labs.binance.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!