Binance Lancar Binance Jersey untuk Pengguna Fiat Eropah

92

Binance, bursa mata wang terbesar di dunia dengan volum dagangan yang diselaraskan, telah melancarkan pertukaran fiat-to-crypto baru di pulau Jersey, British.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Firma itu mengumumkan Rabu bahawa, melalui pertukaran baru, pengguna dapat berdagang secara berpasangan untuk bitcoin dan ethereum terhadap pound British dan euro di Eropah dan U.K.

“Binance dipilih Jersey untuk infrastruktur digitalnya yang sangat maju, kerangka pengawalseliaan yang mantap, dan sektor perkhidmatan kewangan bertaraf dunia,” kata ketua pegawai kewangan pertukaran, Wei Zhou.

Beliau menjelaskan lagi bahawa Binance Jersey adalah entiti bebas daripada Binance.com, sebuah pertukaran crypto-to-crypto, tetapi dibina menggunakan teknologi yang sama.

Pertukaran itu telah bekerja dengan agensi pembangunan ekonomi yang disokong oleh kerajaan Digital Jersey untuk membangunkan pertukaran, dengan tujuan untuk mewujudkan sekitar 40 pekerjaan di pulau itu.

Binance mula bekerjasama dengan agensi pada bulan Jun 2018. Changpeng Zhao, Ketua Pegawai Eksekutif Binance pada masa itu, “Dengan ekonomi tempatannya berdasarkan mata wang utama (GBP), dan berdekatan dengan UK dan Eropah barat, kami yakin Kerjasama dengan Jersey bukan hanya akan memberi manfaat kepada ekonomi tempatan, tetapi juga membentuk landasan operasi yang kuat untuk pengembangan kami ke seluruh Eropah. ”

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!