Binance Lancar Blockchain Sendiri Akan Datang

29

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Binance, bursa crypto terbesar di dunia dengan volum perdagangan, akan melancarkan rangkaian “Binance Chain” mereka sendiri dalam “bulan akan datang,” syarikat itu mendedahkan dalam tweet pada 4 Disember.

Rangkaian blockchain Binance yang baru ini bertujuan untuk menyediakan asas untuk kriptografi baru dan token Permintaan Permulaan Permulaan (ICO), seperti kata syarikat itu dalam twitternya:

“Binance telah menggunakan blockchain dan melakukan banyak perkara untuk membantu kemajuan industri. Cth. kami akan mempunyai rantaian Binance siap pada bulan-bulan akan datang, di mana berjuta-juta projek dengan mudah boleh mengeluarkan token. “

Menurut Forbes, Binance mengumumkan rancangan mereka semasa acara peribadi baru-baru ini di Singapura yang dihoskan oleh Forbes Asia. Bercakap pada acara “Decrypting Blockchain for Business”, Ketua Pegawai Eksekutif Binance, Changpeng Zhao (CZ) menyatakan bahawa rancangan baru sebenarnya menunjukkan visi crypt yang lama, yang dijangka akan meningkatkan penggunaannya pada skala global.

Pada 8 November, CZ mendedahkan bahawa perniagaan Binance masih “sangat stabil,” walaupun penurunan nilai pertukaran baru-baru ini sekitar 50 peratus, serta kemerosotan pasaran crypto yang signifikan pada tahun ini. Ketua Pegawai Eksekutif Binance menyatakan bahawa sementara Binance memiliki hanya 10 peratus daripada jumlah dagangan yang mereka ada pada bulan Januari 2018, jumlahnya masih lebih tinggi daripada yang “dua atau tiga tahun yang lalu” dan perniagaan itu “masih menguntungkan.”

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!