Binance Lancar Exchanger Singapore Hujung Bulan April

310

Pertukaran Cryptocurrency Binance melancarkan pertukaran fiat-to-crypto baru di Singapura akhir bulan ini.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Berita itu diumumkan Khamis oleh Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng “CZ” Zhao pada acara Deconomi di Seoul, Korea Selatan, dalam tweet yang berkata:

#Binance Singapura akan datang dalam talian pada bulan April. Ia akan menjadi Fiat kami yang seterusnya untuk pertukaran perkhidmatan Crypto $ SGD [Dolar Singapura]. “

Rancangan untuk mendirikan platform dagangan baru pertama kali didedahkan oleh Zhao pada September di acara Konsensus CoinDesk di Singapura. Pada masa itu, beliau berkata bahawa Binance merancang untuk melancarkan pertukaran fiat-to-crypto di hampir setiap benua.

Seperti yang dijanjikan, Binance telah berkembang pesat operasinya di seluruh dunia. Pada bulan Januari, ia melancarkan pertukaran fiat-to-crypto di pulau Jersey yang membolehkan pengguna untuk membeli bitcoin dan ethereum dalam matawang pound Britain dan euro. Ia juga melancarkan pertukaran fiat-to-crypto di Uganda musim panas lepas.

Binance DEX dibina di blokchain awam pertukaran, Binance Chain. Demo video yang dikeluarkan pada bulan Disember menunjukkan bahawa Binance DEX akan mempunyai antara muka yang hampir sama dengan pertukaran berpusat sedia ada, dengan beberapa ciri tambahan. Sebagai contoh, ia termasuk pilihan untuk menghasilkan frasa benih mnemonik 24-kata untuk kunci peribadi pengguna, “tab baki” untuk memberitahu pengguna status akaun mereka dan “ikon pengguna” dalam bar navigasi yang menunjukkan dompet individu alamat.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!