Binance Lancar Uji Beta Dagangan Fiat-Crypto Singapura

148

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Binance, bursa crypto global terbesar, akan segera memulakan ujian beta pertukaran crypto-fiat di Singapura, sebagai pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao (CZ) tweeted pada 15 September.

Seperti yang dinyatakan Changpeng Zhao, ujian itu akan dilancarkan pada 18 September:

“Saya hanya terlepas bahawa kami akan memulakan #Binance Singapore fiat pertukaran wang langsung ujian beta tertutup pada 18 Sept, dalam 3 hari. Jemputan hanya pertama. Mengujakan!”

Menurut Finance Magnates, sebelum menyiarkan berita di Twitter, CZ pertama kali mendedahkan rancangan untuk melancarkan pertukaran fiat ketika berbicara di sebuah acara blockchain baru-baru ini yang diketuai oleh aset crypto-firma khusus Cumberland. Persidangan ini juga menampilkan penyebab yang lain dari industri – Tyler Winklevoss, pengasas bersama dan CEO crypto exchange Gemini.

Walaupun tiada butiran lanjut telah ditentukan, pertukaran berasaskan crypto-fiat Singapura akan mungkin menyokong dolar Singapura tempatan. Pada pertengahan bulan Julai, Singapura menduduki tempat ketiga yang paling menguntungkan negara bagi Tawaran Syiling Permulaan (ICOs) dari segi jumlah projek-projek ICO global teratas. Awal minggu ini, Binance menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) dengan anak syarikat fintech dan aset digital Malta Stock Exchange, MSX PLC, untuk melancarkan pertukaran digital token keselamatan baru. Dan pada awal bulan Ogos, Binance LCX, sebuah usaha sama antara Binance dan Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), mengumumkan pelancaran pertukaran crypto-fiat di Liechtenstein untuk membolehkan perdagangan antara Franc Swiss (CHF) dan euro (EUR).

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!