Binance Menawarkan Ganjaran Token untuk Sesiapa yang Menguji Platform Baru BinanceDex

371

Pertukaran cryptocurrency Binance menawarkan ganjaran untuk menguji platform perdagangan baru yang terdesentralisasi syarikat Binance DEX. Berita itu diumumkan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao dalam tweet pada 28 Feb.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Changpeng Zhao menjemput pengguna untuk menguji pertukaran yang dilancarkan baru-baru ini dan dengan itu membantu memulakan mainnet lebih cepat. Pengguna kemudian akan diberi ganjaran kepada Binance’s Coin, Binance Coin (BNB). Zhao menulis:

“Untuk menguji  @Binance_DEX, kami memberikan kira-kira $ 100,000 USD bersamaan, dalam $ BNB, sebagai ganjaran untuk pertandingan perdagangan testnet kami. Datang dan sertai keseronokan itu, dan bantu kami melancarkan lebih mudah alih utama! “

Dalam catatan blog yang berasingan, Binance memberikan penerangan terperinci mengenai persaingan perdagangan simulasi Binance DEX yang akan berlangsung dari 7 Mac hingga 21 Mac, 2019:

“Semua pengguna yang memegang sekurang-kurangnya 1 BNB sebenar dalam akaun Binance mereka akan layak menyertai Pertandingan Perdagangan Simulasi Binance DEX ini. Setiap akaun Binance.com dapat mendaftarkan maksimum 20 alamat Rangkaian Binance dan akan menerima 200 nota ujian BNB maya ke setiap alamat untuk digunakan sebagai dana permulaan mereka sebelum pertandingan dagangan Binance DEX bermula. “

DEX adalah pertukaran yang dikuasakan oleh sistem blokchain dan peer-to-peer (p2p) yang diagihkan Binance Chain, yang pelancaran testnetnya diumumkan pada 20 Februari. Binance DEX dilaporkan akan menyokong dompet perisian dan peranti keras yang terdesentralisasi. Wallet Trust Binance juga akan disepadukan dengan Binance DEX, bersama dengan Ledger Nano S, dengan lebih banyak dompet yang serasi akan ditambah pada masa akan datang.

Dalam tempoh 24 jam yang lalu, duit syiling BNB telah memperoleh hampir 11 peratus dan didagangkan sekitar $ 11.45 pada masa akhbar, menurut data dari CoinMarketCap.

Semalam, bursa kriptocurrency Kraken mencatatkan ganjaran $ 100,000 dalam mata wang fiat atau digital untuk tips yang boleh membawa kepada penemuan aset yang hilang dari QuadrigaCX pertukaran crypto Kanada utama. Dalam kenyataan itu, Kraken berkata semua petunjuk akan diteruskan kepada pihak berkuasa penguatkuasaan undang-undang yang sesuai.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!