Binance Pool Kini Pelombong Bitcoin SV Terbesar

24

Sejak dilancarkan pada bulan April, Binance Pool telah bertanggungjawab untuk 26.39% dari semua blok Bitcoin Satoshi Vision yang dilombong.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Setahun setelah mengeluarkan Bitcoin SV dari bursa pada April 2019 dan kumpulan perlombongan yang dikendalikan oleh Binance exchange crypto terkemuka kini menghasilkan lebih banyak blok daripada yang lain.

Menurut statistik kripto dan platform perkhidmatan Coin Dance, Binance Pool adalah pelombong terbesar blok Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV) pada 16 Jun. Binance Pool bertanggungjawab untuk 26.39% daripada semua blok BSV yang dilombong, dengan perlombongan Huobi berada di kedudukan kedua dengan 13.19 %.

Blok SV Bitcoin terkini oleh Kolam Perlombongan (hari ini) Sumber: Coin Dance


Binance telah menghapus dan menghentikan perdagangan semua pasangan perdagangan untuk BSV pada April 2019. Pertukaran kripto menjelaskan bahawa secara berkala memastikan aset digital yang disenaraikan di platformnya memenuhi “tahap tinggi” dan keputusan untuk membuang BSV “melindungi semua pengguna ”.

Walau bagaimanapun, penghapusan tersebut berlaku berikutan Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao yang menyatakan kemarahannya kepada penuntut hak Satoshi Nakamoto, Craig Wright kerana membayar wang $ 5000 pada Hodlnaut – pengguna Twitter di sebalik inisiatif Lightning Torch.

Sebagai tindak balas, Zhao membalas tweet: “Craig Wright bukanlah Satoshi Nakamoto. Dakwaan seperti ini akan menyebabkan coin akan disenarai hitam kan ! “

Beberapa hari kemudian, Binance membuat pengumuman bahawa ia tidak akan lagi menawarkan perdagangan di BSV.

Beberapa ahli Crypto Twitter telah membuat spekulasi bahawa perlombongan BSV mungkin merupakan permulaan untuk menggunakan token di bursa:


Seorang pengguna Twitter lain, AzhellTom, mengaku telah bercakap secara langsung dengan CZ – yang menjelaskan bahawa “orang lain menggunakan kolam mereka untuk menambang BSV.” Walau bagaimanapun, ini masih bermakna Binance mendapat keuntungan dari bayaran kolam sekitar 2.5% dari perlombongan BSV.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!