Bitcoin adalah pemisah antara wang dan negara.

60

Bitcoin adalah pemisah antara wang dan negara.
Perjuangan untuk mengasingkan wang dan negara baru bermula.
Pertarungan politik paling besar yang masih belum dimenangi adalah pemisah antara wang
dan negara.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Wang adalah nadi ekonomi yang digunakan untuk memenuhi setiap keperluan
dan kehendak seharian. Setiap transaksi, keputusan apabila membuat pelaburan dan runcit
yang disukai mencerminkan kehidupan peribadi dan komuniti seseorang.

Walaupun bayaran yuran meningkat, dompet Bitcoin memindah lebih dari USD$ 1 billion dengan bayaran USD$ 10. Dompet Bitcoin telah memindahkan sebanyak 88, 989 Bitcoin yang bernilai lebih dari USD$
1 billion dengan bayaran yuran dibawah USD$ 10.

Bayaran rangkaian Bitcoin akan terus meningkat apabila nilai krypto meningkat. Pemindahan Bitcoin dalam jumlah yang besar adalah perkara biasa. Walau bagaimanapun Bitcoin Block Bot mengesan sebanyak 88,989 Bitcoin (USD$ 1 billion) bergerak pada pagi Isnin.

Pada masa kini, dompet Bitcoin mempunyai sebanyak 0.00048255 BTC (USD$ 5.50). Ketika Bitcoin mencapai tahap tertinggi pada tahun 2017, transaksi di rangkaian menjadi sangat mahal apabila yuran melonjat lebih dari USD$ 50.


Menurut privacypros.io, yuran next- block terkini dijangkka akan melebihi USD$ 6 dan 6 yuran blok tersebut adalah USD$ 5 kebawah

Travala.com Posts merekodkan pendapatan hasil Julai atas pembayaran krypto yang meningkat hingga 70% dari tempahan di lama Travala.com.
Pada hari Isnin, Travala.com membuat perjanjian perkongsian dengan Agoda (subsidiari Booking Holdings) dalam agensi pelancongan yang fokus kepada krypto yang bekerjasama dengan rakan industri utama.

Kini 600,000 hotel Agoda boleh ditempah di Travala.com, di mana pengguna dapat membayar percutian mereka dengan mengunakan sehingga 30 jenis krypto, termasuklah Bitcoin dan Token tempatan iaitu Ava.

Travala.com, yang mendapat sokongan Binance, menjalin perjanjian perkongsian serupa dengan Expedia pada awal bulan Julai. Ianya telah berusaha untuk pulih dari kesengsaraan pendapatan dan menempahan yang rendah akibat COVID-19 pada musim bunga ini. Otero berkata “semua permintaan terpendam” yang dibuat pada bulan Julai untuk buku rekod: Travala.com menjana pendapatan sebanyak USD$ 400,000 (“kenaikan 100% dari bulan ke bulan”) dan hampir 70% daripada semua tempahan pelanggan dibayar dengan crypto (“kenaikan sebanyak + 10% sejak bulan Jun”).

“Lebih dari 20% daripada jumlah tempahan untuk bulan Julai adalah melalui penyatuan kami dengan Expedia,” kata Otero. “Kami mengharapkan untuk melihat peningkatan yang bagus dengan hotel-hotel Agoda juga.”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!