Bitcoin buat blok 9 tahun tetapi Gaia-6002 buat dalam masa 2 minggu?Kelajuan MAXIMUM tertinggi???!! . Dan , 11 Crypto Terpantas Di www.Binance.com!

Bitcoin ditinggal seperti ferrari yang berlumba dengan basikal,apakah reality yang akan kita hadapi dalam masa akan datang ini dan kenal pasti 11 coin terpantas dari Binance.

1,112

 “Cosmos Network’s gaia-6002 “Testnet telah menghasilkan lebih banyak block dalam masa 2 minggu, Berbanding apa yang Bitcoin telah hasilkan selama 9 tahun! kini jadi trending kelompok Crypto Creator yang cuba bertanding menguasai kelajuan blok data untuk menjadi terpantas dan stabil. persoalannya apakah ini akan menentukan harga nilai coin tersebut atau ini adalah perebutan kuasa menentang PELOMBONG BITCOIN yang majoritinya dari China. Lebih 490,000, blok dihasilkan dalam masa dua minggu ,testnet gaia-6002 telah mencipta lebih banyak blok daripada apa yang Bitcoin buat dalam masa lebih sedekad.! . ini adalah terbukti apabila ini diumumkan di TESTNET
(TESTNET adalah tempat semua programmer boleh test power tengok gempak tak gempak coding or betul atau tak hasil sesuatu ).

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Gambar Dibawah secara langsung dari TESTNET live screenshot ,

melihat kepada apa yang telah dibuktikan dengan teknologi di atas ,kita boleh kenal pasti yang selain perebutan kuasa pengumpulan Data ,kini dunia bergerak ke arah penguasaan kelajuan pada tahap tertinggi yang mana tidak pernah disaksikan mana-mana manusia .

ini bererti jika sesuatu yang dibuat dalam masa 9 tahun disingkatkan menjadi 2 minggu , ini menandakan yang kita sedang bergerak ke arah kemajuan yang akan jadi super laju dan segala jenis urusan harian akan menjadi sekelip mata .

perebutan kuasa kelajuan adalah sama seperti memiliki HIGHWAY yang kutip duit TOL , bayangkan kalau kita sekarang berada di era yang duit kertas tidak lagi digunakan, maka segala transaksi atau urusan akan di Blockchainkan maka siapa yang menyediakan perhidmatan yang terpantas dan stabil akan digunakan ramai, dan penggunaan itu bukan semata mata 1 bandar atau negara skalanya,tetapi kita tengah bercakap pada skala DUNIA, iaitu ONE WORLD ORDER and MONETARY FUNDS. satu sistem yang akan dapat mengesan segala perbuatan dan urusan kita dan dialah raja waktu itu .

Oleh itu berebutlah Pencipta Teknologi ini menghasilkan sesuatu yang lebih pantas dari pencipta sebelumnya, kerana dalam perlumbaan menjadi Crypto No 1 adalah seperti perlumbaan teknologi zaman 90’an  yang kini kita boleh lihat pemenangnya seperti , Microsoft,Google,Apple dan lain-lain , cuma sekarang kita biasa dengar Bitcoin,Ethereum,Neo,Eos,Nano,dan beribu yang bertanding, tetapi yang kita tak tahu ialah siapa yang akan menguasai HIGHWAY kelajuan itu.

Untuk TRADERS atau HODLERS pula adalah sangat penting untuk mereka kenal pasti syarikat yang akan menerajui kepada kejayaan tersebut kerana itu yang akan membuatkan mereka melabur kepada sesuatu yang berpotensi tinggi di masa hadapan , tindakan itu jika diambil dari sekarang maka tidak akan terjadilah ” Kalaulah aku INVEST kat Microsoft dulu”,  “kalau lah aku beli masa murah dulu”,,, jangan jadi orang seperti itu,maka kaji dan lihatlah potensi nilai sebenar sesuatu teknologi itu sebelum kelajuan yang meninggalkan anda…..

Di bawah adalah carta kelajuan coin dari WWW.BINANCE.COM OFFICIAL,

1. Nano ( XRB)
Tempoh Deposit
(3 saat)
Tempoh Confirm Blok
(3 saat 1 confirmation)

2. Stellar lumens ( XLM)
Tempoh Deposit
(5 saat)
Tempoh Confirm Blok
(5 saat 1 confirmation)

3. Ripple ( XRP)
Tempoh Deposit
(10 saat)
Tempoh Confirm Blok
(10 saat 1 confirmation)


4. GAS ( GAS)
Tempoh Deposit
(1 min 40 saat)
Tempoh Confirm Blok
(20 saat 5 confirmation)


5. NEO ( NEO)
Tempoh Deposit
(1 min 40 saat)
Tempoh Confirm Blok
(20 saat 5 confirmation)

6. IOTA ( IOTA)
Tempoh Deposit
(2 min)
Tempoh Confirm Blok
(2 min 1 confirmation)


7. VERGE ( XVG)
Tempoh Deposit
(2 min 30 saat)
Tempoh Confirm Blok
(30 saat 5 confIrmation)

8. GROESTLCOIN ( GRS)
Tempoh Deposit
(5 min)
Tempoh Confirm Blok
(1 min 5 confirmation)

9. VIACOIN ( VIA)
Tempoh Deposit
(6 min)
Tempoh Confirm Blok
(24 saat 15 confirmation)


10. MONERO ( XMR)
Tempoh Deposit
(6 min)
Tempoh Confirm Blok
(2 min 3 confirmation)

11. ADEX ( ADX)
Tempoh Deposit
(7 min 30 saat)
Tempoh Confirm Blok
(15 saat 30 confirmation)

Tinggalkan komen dan pendapat anda mengenai isu ini di ruangan komen dibawah,dan dapatkan info crypto malaysia terbaru hanya di WWW.BLOCKY.MY

untuk mengetahui berita terkini dan bertanyakan soalan tentang crypto boleh join kami di

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!