Bitcoin Di Ramal Akan Kembali Harga Teratas Mengakhiri 2019

145

Ketua Pegawai Eksekutif firma fintech Jepun dan pengendali pertukaran Quoine berkata beliau percaya Bitcoin (BTC) akan “melampaui” harga tertinggi sepanjang hayatnya menjelang akhir tahun 2019, semasa temu bual dengan Bloomberg Markets: Asia 4 Disember.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Bercakap selepas kemerosotan harga di seluruh dunia, Mike Kayamori berkata beliau menjangkakan sentimen dan kritikan pasaran baru untuk ditubuhkan selepas tahun baru, dengan menyatakan bahawa “tidak ada yang baru, tidak ada pemangkin” pada masa depan untuk memacu harganya kembali .

Ketua Pegawai Eksekutif itu menyatakan bahawa ramai yang telah memanggil $ 4,000 sebagai “bahagian bawah teknikal” untuk Bitcoin pada musim sejuk ini, coin teratas telah gagal memegang mark semasa penjualan baru-baru ini. apabila anda melihat sejarah [corak] dan di mana keadaan sedang berlaku, saya rasa bahagian bawah sudah dekat.”

Dia menguatkan analisisnya dengan mencatat tekanan kepada pelombong Bitcoin, kebanyakannya operasi pengatup ketika harga aset merosot keuntungan. Kayamori berkata:

“Jika ada pelombong yang cukup keluar dari perniagaan, itu [bermakna] keseimbangan sudah dekat. Apabila anda melihat bagaimana pasaran terlarang, kedua-duanya naik dan turun, anda mungkin boleh mengatakan ia dekat dengan bahagian bawah. “

Kayamori mendakwa bahawa pengawal selia Jepun kini mula membuka lagi untuk meluluskan pertukaran kripto baru dan penyenaraian token berikutan kecurian $ 534 juta bernilai crypto pada Januari dari pertukaran Coincheck Jepun.

Selain itu, majoriti bursa dalam negeri semakin dekat untuk memenuhi syarat-syarat perintah peningkatan perniagaan yang dikeluarkan oleh Agensi Perkhidmatan Kewangan Jepun (FSA) untuk membersihkan industri selepas hack Coincheck.

Dengan amalan yang lebih baik di seluruh tadbir urus, kepatuhan, pemisahan aset, simpanan dompet yang selamat – serta peningkatan penyertaan daripada veteran industri kewangan – landskap crypto Jepun adalah dalam tempoh “penyatuan,” katanya.

Memandangkan Jepun adalah “kuasa besar ekonomi global pertama” untuk mengawal selia kripto, Kayamori menegaskan perhatian perintis negara terhadap model pengumpulan dana terkini industri itu, pengganti kepada Tawaran Syiling Permulaan (ICO): Tawaran Token Keselamatan atau STO.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!