Bitcoin Mula Disebut Dalam Industri Muzik Barat

141

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Bitcoin (BTC) mendapat sambutan baru dari rapper A.S. Ryan Daniel Montgomery, lebih dikenali sebagai Royce Da 5’9, ‘dalam trek yang dimuatkan dalam album baru Eminem “Kamikaze,”.

Rappers terkenal Eminem dan Royce Da 5’9 ‘telah berkolaborasi beberapa kali sepanjang karier mereka, setelah mencatatkan gabungan 66 lagu yang telah mencipta carta rekod Billboard Hot 100.

Eminem mengumumkan album kesepuluhnya “Kamikaze” dalam tweet Jumaat, 31 Ogos, Dalam ltujul lagu “Not Alike,” track kesembilan pada album baru, bersama membintangi Royce Da 5’9 ‘menyanyikan lirik:

“Remember everybody used to bite Nickel, now everybody doing bitcoin.”

Garis ini digambarkan sebagai tanda penting kehadiran Bitcoin dalam budaya muzik serta media massa dan kesedaran bahawa cryptocurrency mempunyai pelbagai kes penggunaan yang melibatkan jenayah:

“Penyataan mengenai album Eminem  tidak mencadangkan skim cepat kaya atau cara untuk menjual barang haram secara online, tetapi sesuatu yang” dilakukan oleh semua orang “- iaitu sama seperti mengetahui bahawa anda menggigit syiling logam untuk menguji kualitinya. ”

Pada awal tahun ini, rapper Akon, yang menulis sejumlah dua belas Billboard Top Ten Hits, telah melancarkan cryptocurrency sendiri untuk kegunaan di “Akon Crypto City,”

Layari Web Site Akon Crypto : https://www.akoin.io/

Kembali pada bulan Januari, Curtis Jackson, lebih dikenali sebagai 50 Cent, dilaporkan mempunyai Bitcoin berjuta-juta dolar, selepas menjadi rapper pertama yang telah mula menerima cryptocurrency sebagai bayaran untuk album kelima beliau “Ambition Animal.” Kemudian, dia menafikan memiliki apa-apa Bitcoin di mahkamah, dengan peguamnya dilaporkan mengatakan bahawa Jackson “tidak pernah dimiliki, dan tidak memiliki, akaun bitcoin atau altcoin mana pun.”

Pada bulan April Kanye West bercadang melancarkan decentralized crypto beserta platform muzik berasaskan blockchain selepas berjaya menyaman owner Coinye yang didakwa menggunakan popularitinya.

Baru-baru artis hip hop Young Dirty Bastard mengumumkan pelancaran cryptocurrency sendiri dalam temu bual dengan Yahoo Finance.

Maklumat Lanjut utk ico : klik sini Dirty coin (ODB)

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!