Bitcoin Secara Ringkas: The Green Candle (Fomonomics)

89

Sungguh menakjubkan apa yang dapat dilakukan oleh green candle yang gemuk. Dalam hanya 30 minit pada hari Khamis, bitcoin meningkat sebanyak $1,000, mencetuskan senyuman dari telinga ke telinga dan keghairahan besar-besaran di ruang kripto. Dalam edisi Bitcoin hari ini secara ringkas, kami meneroka ramalan lonjakan BTC dan banyak lagi.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

 Bitcoin Membuat Gerakan

Selepas beberapa hari berdiam diri, bitcoin akhirnya bergerak pada hari Khamis dan ia menjadi besar. Green candle terbesar yang disaksikan dalam sebulan, cukup besar untuk menghapuskan segala kekurangan dengan pantas. Apabila bitcoin mahu menjadikannya seperti angin, memberi pemegang unit keseronokan menunggang roller coaster yang paling memeningkan di dunia. Membuat dagangan sebanyak $1.2 bilion daripada BTC dalam 1 jam menjadikan ia satu rekod baru. Peningkatan bitcoin sebelum ini telah terbukti lembap, buat sementara ini pedangan menahan nafas dahulu.

Tentang Altcoin

Penyelidik kriptografi mendakwa telah menemui kelemahan dalam sekumpulan coin privasi yang merangkumi zerocoin dan PIVX.

Penulis Coinsheets Dmitriy menulis tweet 100 hari shitcoins di mana dia menilai sekumpulan alts dalam tweet masing-masing.

EOS telah menjadi salah satu daripada keuntungan besar, dan merupakan satu daripada beberapa coin yang akan muncul pada tahun 2018. Beberapa sebab telah dirumuskan untuk keuntungan mendadaknya termasuk kemunculannya dan pelancarannya tak lama lagi.

 

Seorang pengkritik yang tidak merasakan getaran EOS adalah Jackson Palmer, yang mengatakan: “Orang ramai tidak menyedari bahawa tidak ada “rangkaian” EOS sebenar untuk tebus token ERC-20. Mereka hanya melepaskan kod itu dan akan ada *pelbagai* rangkaian / blokchains yang kemudiannya anda akan dapat menebus sejenis token lain. Dan ia bukan untuk “EOS” pun.”

Penyangak Kripto Semakin Pintar

Lihat ini bagaimana cara bijak untuk dapatkan petrol?

Bittrex Membuka Semula Pendaftaran

Minggu ini Bittrex membuka semula pendaftaran untuk pengguna baru. Kemudian ia menutupnya semula selepas dibanjiri permintaan. Dan sekarang ia membuka kembali sekali lagi, harap kali ini untuk selamanya.

Akhir sekali, kripto mempunyai perkataan baru: fomonomik, seni mempelajari trend carian Google untuk mengenal pasti apabila orang ramai akan FOMO kembali ke bitcoin.

 

[ sumber: Bitcoin News, tarikh 13 April, di tulis oleh Kai Sedgwick ]

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!