Bitcoin SV Dibuang Dari Dagangan Binance

225

Binance, bursa crypto terbesar di dunia akan membuang bitcoin SV (BSV) dalam perdagangannya selepas satu minggu kontroversi dengan pencipta cryptocurrency, Craig Wright.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pertukaran itu mengumumkan hari Isnin bahawa ia akan menyekat semua pasangan dagangan BSV pada 22 April, hanya beberapa hari selepas Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao (CZ) mengancam untuk berbuat demikian jika Wright tidak menghentikan serangan ke atas pengguna Twitter yang mendakwa dia bukanlah Satoshi Nakamoto.

Dalam pengumuman Binance, pertukaran itu berkata “kami mengkaji secara berkala setiap aset digital yang kami senaraikan untuk memastikan ia terus memenuhi standard yang tinggi yang kami harapkan,”

Ini termasuk komitmen pasukan kepada projek, tahap dan kualiti aktiviti pembangunannya, rangkaian dan kestabilan kontrak pintar, tahap komunikasi awam, respons terhadap permintaan ketekunan berkala, bukti kelakuan yang tidak beretika atau penipuan dan sumbangannya kepada ekosistem crypto.

Dalam masa sama Exchanger Kraken juga membuat undi untuk menyenarai hitam BSV dari dagangannya.

Wright mendakwa bahawa dia adalah orang di sebalik nama samaran Satoshi Nakamoto, tetapi keterangannya untuk tuntutan ini telah banyak dipertikaikan.

Dalam satu siri tweet tindak lanjut, CZ berkata “Craig Wright adalah penipuan,” bahawa “Satoshi sebenar boleh menandatangani sebarang mesej secara digital untuk membuktikannya,” dan dengan itu akan menjadi mudah.

Wright telah menghantar surat berhenti-dan-desist undang-undang kepada individu lain yang mendakwa dia bukan Satoshi, termasuk Peter McCormack, hos rancangan podcast “What Bitcoin Did”.

Walaubagaimanapun Binance akan terus menyokong pengeluaran withdrawal BSV sehingga 22 Julai.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!