Bittrex Batalkan “Initial Exchange Offering”

150

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pertukaran cryptocurrency Bittrex berkata ia membatalkan “tawaran pertukaran awal” (IEO) sejam sebelum ia dilancarkan.

Projek RAID merancang untuk menaikkan $ 6 juta melalui penjualan token yang dipanggil XRD kepada pelanggan pertukaran. Tetapi Bittrex berkata ia menolak jualan setelah mengetahui bahawa perkongsian strategik penerbit dengan syarikat analisis data e-gaming OP.GG telah ditamatkan secara tiba-tiba.

Perikatan itu “adalah bahagian penting dalam projek RAID,” kata Bittrex dalam satu kenyataan. “Apabila Bittrex International menyedari peristiwa penting ini, kami tidak merasakan bahawa ia adalah kepentingan terbaik para pelanggan kami untuk bergerak ke hadapan dengan IEO.”

Bittrex, menarik tawaran, mengatakan:

“Pasukan Projek RAID memutuskan bahawa ia tidak akan diteruskan seperti yang dijadualkan pada 15 Mac dengan Bittrex IEO disebabkan oleh perubahan semasa. Oleh itu, selepas perbincangan dengan Bittrex, Pasukan RAID membuat keputusan muktamad untuk tidak meneruskan IEO. “

RAID juga berkata ia akan mengeluarkan balik “secepat mungkin” kepada pelabur yang mengambil bahagian dalam penjualan token sebelumnya, yang dijalankan melalui platform yang dipanggil Cobak.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!