Bittrex Lancar Platform Dagangan Antarabangsa di Malta

86

Bittrex International melancarkan platform dagangan digital yang akan mempamerkan proses kelulusan “diperkemas” dan memberi tumpuan kepada pelanggan antarabangsa, blog syarikat itu mendedahkan Isnin, 29 Oktober.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Seperti yang diumumkan, token baru akan diluluskan dan disenaraikan di platform “dalam beberapa minggu berbanding bulan.”

Platform baru ini akan beroperasi dalam rangka kerja pengawalseliaan yang ditubuhkan oleh E.U. dan Kerajaan Malta, menggunakan Akta Aset Kewangan Virtual Malta (VFA) khususnya. Dalam 12 bulan syarikat itu merancang untuk memohon kepada Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Malta untuk menjadi pertukaran aset kewangan maya yang dikawal selia.

Sebelum ini berjenama Bittrex Malta, pertukaran itu menyatakan bahawa perdagangan akan tersedia untuk pelanggan dari semua negara kecuali AS, yang menyatakan “pelanggan AS akan terus menggunakan Bittrex.com dan tidak akan mempunyai akses ke pasaran antarabangsa . ”

Bittrex adalah pertukaran cryptocurrency Amerika yang diasaskan pada tahun 2013. Kini bursa itu berada di kedudukan ke-43 dari segi jumlah dagangan harian, menurut CoinMarketCap.

Pada bulan September, Bittrex melabur di syarikat blockchain Palladium yang berpangkalan di Malta, memperoleh 10 peratus kepentingan.

Pada bulan Ogos, Bittrex menjadi salah satu daripada ahli “Kumpulan Kerja Persatuan Maya Komoditi” – persatuan kawal selia untuk aset digital, cryptocurrency. Organisasi ini merancang untuk “menjadi pelopor pembentukan” aktiviti pengawalan diri untuk mata wang digital.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!