Bittrex Menjadi partner di Platform Dagangan Crypto Baru Invest.com

299

Bittrex, platform pertukaran cryptocurrency yang berasaskan A.S., dan invest.com, sebuah permulaan fintech yang berpangkalan di London, bersedia untuk melancarkan platform dagangan crypto-fokus EU yang baru.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Kerjasama itu, yang diumumkan Khamis lalu, bertujuan untuk menyediakan pelabur cryptocurrency dengan “platform yang memudahkan pengguna untuk memperdagangkan cryptocurrency dalam persekitaran yang selamat dan terjamin,”

Walaupun platform ini pada mulanya hanya memberi perkhidmatan kepada pelanggan di EU, ia juga merancang untuk menawarkan perkhidmatan kepada kawasan dan negara lain yang mempunyai kelayakan di masa depan.

Itai Avneri, jurucakap invest.com, berkata:

“Matlamat kami adalah untuk menjadi platform paling terkenal di EU dan kemudian di banyak negara di seluruh dunia.”

Bagi penulis , Bittrex merupakan salah satu platform yang mempunyai ideologi berbeza , ini kerana faktor Bittrex lebih gemar bermain dengan pasaran US dan Europe , kemudian baru Asia dan Middle east. Untuk penulis , perkara ini merugikan orang-orang yang berada di Asia dan Negara yang lambat menerima crypto.  Malah Bittrex pernah mencipta lebih seratus ribu jutawan semasa kenaikan harga crypto dan rata-rata mereka tidak diketahui umum dan hidup secara low-profil dilokasi-lokasi seluruh dunia.

Kebanyakan mereka membuat pelaburan yang dianggarkan berjumlah RM10,000 ke RM20,000 pada Crypto-crypto bermula dari ICO (Coin yang baru mengumpul crowd funding) yang membuka tawaran harga yang sangat rendah. Namun ,apabila Crypto tersebut berjaya dalam projek crowd funding (dana kutipan ramai) maka Crypto tersebut akan cuba untuk listing kan dalam exchanger Bittrex kerana reputasi Bittrex diantara yang terbaik didunia ketika itu dan oleh itu menyebabkan harga Crypto tersebut melonjak apabila didagangkan dipasaran besar. 

Walaupun Exhcanger dari China seperti Binance , Okex , Huobi dan beberapa lagi merupakan pasaran terbesar dunia. Namun Bittrex mempunyai kelebihan nya tersendiri, mereka tidak membuat coin nya sebagai fees trading , seperti yang dilakukan oleh Binance serta exchanger China yang lain.

Seharusnya anda juga harus bijak dalam mengkaji potensi sesebuah crypto baru, kerana ada sesetengah coin yang sangat berpotensi memulakan dagangan di Bittrex kemudiannya membesarkan dagangan ke seluruh pasaran China.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!