Blockchain.com Senaraikan Stabilcoin PAX

105

Salah satu penyedia dompet yang paling popular di industri cryptocurrency, Blockchain.com menambah sokongan untuk PAX stabilcoin minggu ini sebagai sebahagian daripada strategi  untuk berkembang penggunaannya.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pengurus Besar produk dompet Blockchain, Xen Baynham-Herd, memberitahu syarikat itu  merancang untuk membolehkan penebusan fiat juga.

“Melakukan projek stabilcoin di sini dengan PAX adalah satu perjanjian yang sangat besar kerana bukan sahaja kami menambah aset baru, ia menambahkan keseimbangan dolar ke dalam dompet,” kata Baynham-Herd mengenai integrasi stabilcoin pertama syarikat, sambil menambah:

“Sesiapa yang mempunyai sambungan internet boleh memuat turun dompet dan mendapatkan dana USD, pada asasnya. … Orang di mana-mana kini boleh mempunyai akses kepada semua jenis aset dengan cara yang sama mereka boleh mengakses segala macam maklumat. ”

Pada hari Isnin, pengguna akan dapat menukar aset seperti bitcoin, ether untuk PAX dalam dompet itu sendiri.

Ketua Pegawai Eksekutif Paxos, Chad Cascarilla memberitahu sistem dagangan logam berharga blockchain syarikat telah menyelesaikan perdagangan $ 700 bilion dengan 55 institusi sejak dilancarkan kira-kira 10 bulan yang lalu. Dalam masa terdekat, Paxos juga akan melancarkan aset baru yang disandarkan emas dipanggil Pax Gold, yang boleh ditebus untuk bar emas emas dari gudang London.

Baynham-Herd berkata Blockchain terbuka untuk menerokai pilihan seperti Pax Gold, sebagai tambahan kepada stabilcoins lain di luar PAX, kerana ia akan membolehkan aset tradisional melangkau sempadan negara dengan cara yang telah dilakukan oleh bitcoin.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!