Blockchain.com Wallet Mengesahkan ‘Sokongan Terhad’ untuk Bitcoin SV

21

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Statistik Cryptocurrency dan pembekal dompet Blockchain.com mengumumkan telah melancarkan sokongan untuk Bitcoin SV (BSV) dalam catatan blog Jan. 22.

Produk dari hardfork Bitcoin Cash (BCH), BSV telah wujud sejak 15 November 2018, tetapi mengalami pelbagai masalah teknikal dalam beberapa minggu selepas penciptaannya.

Beberapa pembekal dan bursa dompet awalnya ragu-ragu terhadap koin baru tersebut, dengan pertukaran besar Kraken mencatatkan BSV mempunyai “banyak bendera merah” dan “harus dilihat sebagai pelaburan risiko yang sangat tinggi.”

Blockchain.com, sebelum ini Blockchain.info, mengesahkan bahawa pengguna mempunyai beberapa pilihan yang sama dengan BSV dengan empat mata wang lain yang dikehendaki – Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash, Ethereum (ETH) dan Stellar (XLM).

“Kami telah menjejaki rantai Bitcoin SV [sic] dengan teliti dan kini akan menawarkan sokongan transaksi terhad dan tertutup untuk Bitcoin SV (BSV). Anda akan dapat melihat baki anda, bertukar BSV untuk BTC, BCH, ETH, dan XLM melalui Swap, dan hantar BSV ke sebarang alamat,”

“Kami tidak mempunyai rancangan untuk membolehkan fungsi BSV penuh pada masa ini.”

“Kami akan terus mengawasi aktiviti BSV untuk menentukan berapa lama kami akan mengekalkan sokongan terhad dan kami akan pastikan anda memperbaharui mana-mana perubahan perkhidmatan!” Petikan dari catatan blognya.

Sebagai sebahagian daripada sokongan wallet untuk cryptocurrency, pengguna yang memegang token BCH di dompet Blockchain.com mereka sebelum tarikh hardfork kini boleh menggunakan alat pembahagi duit syiling khusus untuk mendapatkan baki BSV pendua mereka.

Ianya sama seperti yang digunakan oleh Blockchain.com pada tahun 2017, ketika BCH dibuang dari rantaian blockchain BTC.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!