Bloomberg Senaraikan Indeks Huobi Exchanger Ketiga Terbesar Dunia

151

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Terminal Bloomberg, perkhidmatan pemantauan data kewangan berbayar, kini akan menyenaraikan Indeks kriptografi Huobi, menurut kenyataan akhbar yang dikongsi bersama dengan Blocky hari ini, 21 Jun.

Terminal Bloomberg juga akan menyenaraikan harga untuk sembilan pasangan dagangan crypto, dalam denominasi Tether (USDT), termasuk Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Dash, , dan ZCash.

Indeks Huobi 10, yang direka oleh Kumpulan Huobi, dikira menggunakan klasifikasi aset dan kaedah purata berwajaran untuk mengesan prestasi 10 aset digital teratas dalam pertukaran Huobi.

Siaran akhbar mencatatkan bahawa penambahan Bloomberg Terminal indeks crypto adalah tanda membawa kriptografi ke dalam pasaran kewangan arus perdana. Cheng Huixin, Bersekutu kepada Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Huobi, menyatakan dalam siaran akhbar bahawa “indeks mencerminkan trend keseluruhan pasaran, pelaburan indeks boleh mempelbagaikan risiko pelaburan dan merupakan kaedah pelaburan matang dan rasional.

Huobi kini merupakan pertukaran ketiga terbesar dari segi jumlah dagangan harian pada CoinMarketCap, melihat kira-kira $ 517 juta dalam perdagangan dalam tempoh 24 jam yang lalu untuk menekan masa.

Pada bulan Mei, Bloomberg telah bekerjasama dengan pihak pengurusan Microsoft Galaxy Digital untuk memasarkan Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), yang menjejaki sepuluh mata wang utama dari “bahagian terbesar, paling cair dari pasaran cryptocurrency.”

Pada awal Jun, Huobi mengumumkan penciptaan platform perdagangan cryptocurrency di A.S. melalui syarikat yang berpangkalan di San Francisco yang baru, HBUS. Terdahulu pada bulan itu, bursa itu juga melaporkan pelancaran blok awamnya, Projek Rantaian Huobi (HCP), yang akan dibiayai dengan dana pembangunan $ 100 juta.

Jangan ketinggalan berdagang dalam exchanger ketiga terbesar dunia, sekurangnya menabung dalam Huobi Token kerana harganya diramal akan melonjak ke 10$-20$

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!